Monday, October 25, 2010

♥ VINCCI copycat?

siapa layan VINCCI? kasut dia prices murah, agak selesa untuk pakai. so, memang agak menjadi pilihan ramai. dulu farysa layan jugak cuma agak slow sekarang since farysa dah tak layan yang ber-heels. flat menjadi pilihan sebab selesa kalau nak pakai mana2, takde nampak over ke pe. sometimes pakai heels ada jugak yang tak kena dengan baju takpun tempat. bagi yang nak cover mesti akan cakap "I biasa pakai heels je, yang 2 3 inci tu". abaikan mereka yang tak bertempat. 

ahad lepas farysa pergi OU teman kawan. since dia nak cari kasut, so kitorang masuk kedai kasut yang ada. bila masuk VINCCI, farysa tetiba macam "OMG! memang gila sama!" usha punya usha, memang sebijik bin serupa except brand tak sama. apa korang ingat farysa tipu? cuba usha dekat bawah :
then, sila klik SINI.

kelakar pun ada bila tengok. kalau yer pun ubah la sikit. tapi taktau pulak kalau tetiba VINCCI ada buat collaboration dengan CHARLES&KEITH. tapi time farysa beli kasut tu, tahun 2009 dalam bulan Disember, time tu memang kasut tu new arrivals tapi VINCCI ni baru keluar sekarang.

ni kisah VINCCI. belum lagi NOSE. lain kali farysa masuk NOSE farysa curi curi amik gambar pulak, kang cerita banyak banyak korang bukan percaya.


4 comments:

Cik Awynn said... REPLY

vincci dan nose tu ibarat adik beradik. kasut semua nya sama. pastu lagi menggeramkan.. dua2 tak boleh masuk kaki sy yg sungguh lebar ini. haish.

Mario said... REPLY

tak tau psl ni...hehe

hentakbelipat said... REPLY

kira kalau bawak makwe shoping kasut, pakwe kene cakap omg jgk ke

ken said... REPLY

banyak brand copycat sekarang :)

Post a Comment