Thursday, October 28, 2010

♥ bf/gf kau lawa tak?

"women wish to have a perfecto guy but do they ever think whether they are really perfect to have that perfecto guy?"
farysa terpikir kenapa orang semua nak yang perfect? even guys pun nak girls yang perfect. tapi agak agak pernah terlintas tak dalam otak diorang tu ayat macam ni?kalau korang usha mat salleh yang putih melepak, hensem ber-rambut perang, lepas tu tengok perempuan sebelah dia. macam langit dengan bumi kan? tapi body kadang kadang meletup jugak takpun kain baju tak cukup. tapi main point dekat sini untuk tengok rupa paras. salah ke kalau tak dapat yang lawa, yang hensem? 

pernah korang bandingkan yang hensem meletup tu dengan yang biasa? siapa selalunya yang lagi berjaya dalam hidup? siapa yang selalunya lagi senang nak jaga bila dah kahwin? siapa yang selalunya bila keluar takde nak control macho macam pisang goreng panas?

SILA JAWAB!

pepatah yang farysa selalu dapat : kalau yang sorang cantik/hensem, yang sorang lagi mesti kurang.

tapi kan? kan? kalau dah dapat yang hensem meletup, tak perlu la kau heboh seluruh dunia kau dapat yang hensem. kalau dapat yang mulut kepoci macam farysa, confirm farysa balas sebab kau tak lawa, kau dapat la yang hensem. HAHA.

eh eh! farysa memain je. sebenarnya mana mana pun takpe, yang paling penting tengok hati. kalau nerd tapi hati cool, baik gila, takkan nak biar melepas kan. buatnya dapat yang hensem tapi hati hancur? sebenarnya kalau tengok balik, even kau dapat yang nerd habis, bila lama lama berkawan baru akan sedar tahap kecomelan, keistimewaan orang tu.

oleh itu, sila berhenti cakap : asal bf/gf dia tak lawa/ hensem tapi dapat gf/bf hensem/lawa?


8 comments:

Mario said... REPLY

lawa kat hati sendiri tu lbh pentingkan...

Rowena Chasez said... REPLY

eeerrrr...
kalo mcm kes wena nie..
tak lawa & xde bf mcm mana lak???
huhuuuu~
:b:

meeranamera said... REPLY

heeeee.... bg meera, nsem ke tak, tk penting yg pnting dy syg kite n trime baik buruk kite.. kan3??? heeee

farysa said... REPLY

@Mario
ha'ah
mcm mario eh?
=p

farysa said... REPLY

@Rowena Chasez
belom smpai mse lg
nnt ade la jodoh wena
=))

farysa said... REPLY

@meeranamera
ha'ah
tu paling penting

Izatie said... REPLY

Haha. Agreed! :))

wannurfazrini said... REPLY

lawa dan hemsem tu market je yg penting hati !

Post a Comment