Tuesday, July 19, 2011

♥ superb device to curl your eyelashes

mari mak cik mak cik, kakak kakak, adik adik, farysa ada benda nak tunjuk.
perempuan mesti suka kalau bulu mata boleh melentik,takde la lurus panjang sampai boleh jadi bumbung. sekarang cara mudah pakai fake eyelashes je kan, tapi ada side effect sebab kalau tak reti jaga boleh kumpul kuman sekampung. lagi satu cara, pakai pengepit bulu mata. setengah orang sampai pedih pedih mata nak kepit...kan?
jom cakap bye bye dekat diorang

farysa baru jumpa satu benda, cara paling mudah kalau nak lentikkan bulu mata. just take few seconds tapi tahan dari pagi sampai petang. tak caya korang boleh try tapi kena cari product ni la, hehe.

fungsi benda ni lebih kurang macam hair dryer. kalau hair dryer korang nak blow rambut, benda ni korang nk curl-kan eyelashes tu. paham? benda ni guna bateri, kecik, ringan, mudah korang nak angkut.
farysa ambik yang aunty punye je ni sebab kedekut taik hidung masin nak beli. =D
kalau korang nak jugak, korang send email :farysafisol070907@gmail.com
price RM 40 
(what u see is what u get!)
tapi bateri tak termasuk la yer

kalau nak lagi superb, pakai mascara dulu then baru guna benda ni. lepastu korang double-kan dengan mascara balik cepat cepat supaya result boleh dapat bulu mata lentik dan panjang. dalam gambar tu farysa tak guna mascara sebab tu nampak cinonet je bulu mata tu. HAHA

P/S :stock dah ada.boleh mula order yer.TQ



28 comments:

fyna said... REPLY

nak! but maybe next month.. =)

haney said... REPLY

cantek lah bulu mata. ni yg nak cari jugak mende cam awak tu. huhuhu

LauraLeia said... REPLY

That looks interesting! Wish my lashes could be that pretty too... XD

aliah amirah said... REPLY

nice info..suka2!! :)

Azhafizah[フィザ] said... REPLY

bulu mate fiza tetap pendek ..kene pkai fake eyelash jugak.huhu

farysa said... REPLY

@Azhafizah[フィザ]
kalau nak bagi bulu mata pnjg,cuma guna mascara je.tp kalau nak bagi pnjg mcm fake eyelash tu,tak dapat la farysa nk nolong,hehe

Amy A. said... REPLY

klu org yg xbrape nk ade bulu mate boleh pki jd lawa jgk ke?

cik Nemo said... REPLY

Gile la, mana dapat benda2 ni?

farysa said... REPLY

@Amy A.
boleh jeeee
pakai mascara dulu then bulu guna alat tu

farysa said... REPLY

@cik Nemo
dpt dari aunty farysa
farysa pn xtwu mne die dpt bnde ni
kalau nk bgtau la,
nnt farysa bgtau die

Miss A said... REPLY

wowiee! bestnya bulu mata lentikk! hehe

Cik Tasya merapu said... REPLY

kite jarang pki sbb blu mata kite pnjg..lgpun berkaca mata...bulu mata terkena kat cermin mata.hahaha

Akak said... REPLY

uhuk...uhuk....bulu mata palsu...akak x pakai...allergic..tapi akak like...tengok je la..alahaiii

tiefazatie said... REPLY

wah..cam bets je lalink!

norhatizahmohamed said... REPLY

nice la ! btw, hukum memakai fake eyelashes tu haram. ok la jgak kalau pakai ni ;D

cik LOLA said... REPLY

cik LOLA singgah..

omggg...cun giler,,,
nak 1...boleh?

Anonymous said... REPLY

salam fasya...nak tanya...rm40 tu exclude postage ke...??

farysa said... REPLY

duduk area mne ek?kalau kl nnt farysa bgtau aunty je,leh COD,so xyh kre postage dh. yg RM40 tu xmsuk dgn postage sekali.

Anonymous said... REPLY

salam farysa..yg email tu email awk ke auntie awk? camne nk beli hehe

farysa said... REPLY

@Anonymous
hai,
email farysa
aunty minta farysa yg dealkan tp brg semua dkt dia la.kalau u dduk area kl,maybe boleh COD,so takperlu la tambah utk postage.

saL.adyZa said... REPLY

salam...
mcmana dn kt mana nk beli alat ney ye?
nk beli satu la..
tulun-tulun. sgt berminat.
tq.

farysa said... REPLY

@saL.adyZa
boleh email frezzy_30@yahoo.com
=)

Anonymous said... REPLY

dear, bnda neyh available lg x?

farysa said... REPLY

@Anonymous

hai,
available lagi
boleh email frezzy_30@yahoo.com

Anonymous said... REPLY

hi.. cm best je bnda ni..=)
available lg x?

farysa said... REPLY

@Anonymous
stock baru smpai weekend ni
kalau nk u email frezzy_30@yahoo.com
nnt dh ade sng i nk inform
TQ

Yana Nanako said... REPLY

farysa ade stok lagi tak??

farysa said... REPLY

@Yana Nanako

ada lagi syg.
email frezzy_30@yahoo.com
sng sikit nk deal dkt email =D

Post a Comment