Thursday, July 21, 2011

♥ kerana paper lantern

perlukah sekali lagi farysa tarik Mr Kering pegi angkut paper lantern dekat Petaling Street tu? 
kakak punya idea la nak hias dekat khemah bagai, sekali farysa sendiri yang kena pegi cari.yang kakak adik juai dekat internet ni, mak oii, mahal gila, boleh dapat sepinggan nasi jamu dekat tetamu dah. kalau nak beli beratus paper lantern, mau bankrupt macam ni.


isk! ada sesiapa tau mana lagi yang jual paper lantern murah murah.nak guna time kenduri ja pun, lepastu masuk tong sampah jugak, jangan la mahal sangat. takpun ada yang nak jual,kalau ada soft pink dengan grey, farysa nak!







10 comments:

Yusrin Ilyana said... REPLY

wad sniri la weh...hihih neway ni blog baru aq..do follow diz one...hijabalam xmo guna da..huhuhu

-azie-

farysa said... REPLY

aku tak reti buat la weh.hg la tolong ajaq.bab pegang kertas ni confirm satgi koyak,aku kasaq,hahaha

Yusrin Ilyana said... REPLY

hihihi kena bwad time mood baik lah..bwad rangka pastu balut kot atas dia ja la kan?pkai gam/dabel sided tape ke.. XD *ckp sng ja aku ni* XD

Bitt (double IS) said... REPLY

yunk...cari dekat youtube buat sendiri ka... ;)

Anonymous said... REPLY

try cri kat living cabin...i tgk ade..mcm2 design..tp org cakap kt petaling street lagi murah....
anne_faenz@yahoo.com

dh0bitsyaHdu~_^ said... REPLY

http://norapurplebridez.blogspot.com/2011/06/paper-lantern-murah-petaling-street.html..xp0n cube google *lantern murah*..kedai femes @ petaling street tu name die the basket shop..murah gak..ari 2 pegi kedai lain smpai rm5 yg medium..~huh

anaztasias nora aira said... REPLY

bila majlis? saya buat sewa paper lantern :)

farysa said... REPLY

@anaztasias nora aira
dah lepas =)

Anonymous said... REPLY

@anaztasias nora aira
saya nk sewa paper lantern...
reply me ( alya_syah@yahoo.com) tq! :)

nini said... REPLY

nak let go my lantern yg i used during my wed..
pm me..
ninianyss@gmail.com
01119769894

Post a Comment