Friday, October 22, 2010

♥ get a beautiful eyes less than 5mins?

people keep asking me macam mana nak buat eyeliner tak comot, mata nampak besar, bulu mata nampak panjang. korang patut tanya orang yang expert, farysa bukannya tawu sangat. tapi farysa ada buatkan video untuk korang, sorry kalau video tak clear and kalau suara tak jelas sebab pagi pagi memang suara malu sikit. tajuk memang less than 5 mins tapi video ni terlebih sebab mulut sibuk cakap, tangan sibuk bergerak, plus buat guna webcam dengan cermin kecik susah gila.

eyeliner : elianto (stayon eyeliner pencil)
mascara : maybelline (volum' express waterproof mascara)


GOOD LUCK

8 comments:

Izatie said... REPLY

Farisa, tak boleh view pon video tu :(

ken said... REPLY

cool.. totally for the ladies :)

farysa said... REPLY

@ken
yes!
absolutely for ladies out there
hehe

Rowena Chasez said... REPLY

phewiiitt...
pagi2 dah makeup tu nak pegi mana??
:P

farysa said... REPLY

@Rowena Chasez
hahaha
mne ade i makeup babe
tu mke xcuci tau
eyeliner pn sbla mata je
dh habes buat ni trus i smbg tdo
hihi

Anna Boleyn said... REPLY

waaaa! cool...hana da tengok da bookmark so dat next time ikt vdeo farysa ni je. hehe :)
thanx for sharing. :)

p/s : 2 hari ni anna boleyn happy sangat sebab :

2266 pageviews with 1145 unique visitors for Hana Love Nest! :)

farysa said... REPLY

@Anna Boleyn
heeeee
thnks hana
=))

edda(",) said... REPLY

best giler... leps ni nak try cari elianto plak ler...=) sebelum nieh pakai silkygirl..hu

Post a Comment