Tuesday, June 12, 2012

kenangan oleh kera

hey,

saya sudah bebas. bebas weh. bukan senang. tapi setakat tiga minggu tolak seminggu tinggal dua minggu saja. lepastu kena mengadap buku buku dengan lecturer yang makin lama rasa macam makin tak best. mengapakah?    lagi berapa bulan nak masuk tahun depan, lepas tu dah boleh grad goyang kaki laju laju. haaa...farysa ada resepi baru. resepi yang boleh buat lemak bertambah tambah. well, tengok oranglah kan. next time farysa update sebab belum masak pun lagi benda tu. hihi. 

next topic: kali kedua binatang peliharaan UIA masuk dalam bilik sejak 3 tahun duduk situ. mentang mentang zoo negara pun dekat. kalau setakat kucing dengan burung tu, tepi jalan pun boleh nampak dalam Malaysia ni. tapi yang azab kalau anjing. lagi nasib tak baik kalau kena kejar. rasanya dah kena tembak kot, dah lama tak nampak rombongan anjing dalam UIA. kira settle satu masalah. tapi masalah kera makin berleluasa. tambah bila geng geng diorang ni suka merompak, pecah masuk bilik. wooooo, memang kalah manusia.

hebat tak kera dekat UIA? pagi tengah berpeluh berjuang dalam hall, bila balik rasa nak bakar terus bilik. bau jangan cakap, memang harum sungguh! kalau setakat korang nak lenggang lenggok makan aiskrim tepi jalan tu, memang confirm kena rampas dengan kera. hehe. paling baru yang farysa dengar, ada yang terjumpa babi hutan. cerita betul ke tak taktaulah. tapi kalau betul, memang terbaiklah. =D

ehem, lama pulak tak posing. sejak gigi besi ni nak tangkap gambar pun pikir empat puluh empat kali. malu weh. hadeh. 


bibir macam angelina jolie tak? baru lepas cabut gigi, mulut kebas, bibir rasa bengkak macam kena cium 100x. hahaha. bye.



2 comments:

nana kamarul said... REPLY

Cakap pasal kera teringat hari tu masa jogging dekat area rumah ade mamat yg sedang poyo berjogging kena kejar dengan kera. Lintang pukang die lari. LOL

farysa said... REPLY

@nana kamarul

hahaha
mesti kenangan pahit ntk mamat tu

Post a Comment