Monday, December 26, 2011

♥ door gift 2011

siapa tengah pening kepala pikir door gift, boleh usha yang time wedding kakak farysa. mana tau tetiba korang rasa nak tiru jugak, boleh, silakan. ewwahh! memandai ja farysa. 

sekarang dah ramai bagi surah Yassin kan. tapi kalau cakap surah Yassin, orang akan pikir macam kulit buku tu. tapi ini guna cover baldu, color pun korang boleh pilih color fav masing masing. harga murah okey! sebab kitorang buat dekat Jakarta, kalau korang ada nampak dekat satu website tu, dia jual satu buku ni RM__. mak oiii! harga tak boleh lagi nak mahal pulak. macam kenduri sepuluh orang jela datang kannnnn.


comel tak? comel, kan kan? ini kotak sebenarnya. kalau korang google carriage box, berlambak je jual. mahal jugak kalau orang jual tapi kitorang dapat murah. kalau mahal, memang tak beli dah. hehe. tak besar sangat pun, lebih kurang satu genggam penumbuk je, boleh muat dalam 4 biji choc. bagi dekat budak budak, diorang pun suka. bukan budak, yang mak budak pun suka sebab comel okey.


ini kristal. ikat dengan ribbon, dah settled. mesti ramai suka tapi kalau banyak, lepas kawen memang makan pasir jugak jawabnya.


sorrylah banyak mak nenek dalam gambar ni tapi focus yang sebelah kanan sekali, color striking pink tu. ce teka, ce teka, apa benda. sebenarnye tu kotak tisu, bila lipat nampak kecik tapi sebenarnye size kotak tisu premier tu haa. simple jugak kalau nak bagi dekat orang. murah pun murah.


ini pulak kulit siput. tapi berat la benda ni. dalam tu boleh la korang isi apa benda korang nak. sebenarnye ni untuk Sultan dan Sultanah, kitorang isi choc Patchi je dalam tu sebab nak memudahkan diri sendiri.

haaa...selesai. tu jela door gift time wedding kakak haritu. kalau door gift wedding farysa... tunggu la 3 4 tahun lagi. ngeh ngeh ngeh. gedik kejap.


40 comments:

Zara Mohd Yusof said... REPLY

nak satuu!!!! :l:

Anonymous said... REPLY

Salam. how can I email u?nak tanya pasal yasin.thanks suhana7@hotmail.com

Sue Abdullah said... REPLY

mane nk tempah Yaasin tu??can u pls email me sue_csfca@yahoo.com

farysa said... REPLY

@Sue Abdullah
kejap yer i nk email.

Anonymous said... REPLY

salam...cane nk order yg yassin tu...leh x emel kat sy...adahasar04@yahoo.com
thanks ek... :)

farysa said... REPLY

@Anonymous
ws,
farysa dh email tau =)

subanna (anna_glimplse@yahoo,com) said... REPLY

assalam..nak tau details sal yassin tu pls... do email me..

farysa said... REPLY

@subanna (anna_glimplse@yahoo,com)
Ws..farysa dh email :-)

Anonymous said... REPLY

Assalam, blh emelkan saya about Yassin & cover tisu tu? my email qaseh.hanah88@gmail.com. thanks.

Anonymous said... REPLY

Askm farysa, boleh emelkan akak harga untuk yassin?
drrahadiana@gmail.com

farysa said... REPLY

Done girls ;-)

kUkUMaLu said... REPLY

Salam, blh emelkan saya about Yassin & cover tisu tu?menarik la...pas 2 yg carriage box tu amek vendor mane yg murah eh?sbb yg sy serch 2 mahal la sume... my email kukumalu87@gmail.com. thanks dear.

zWan said... REPLY

camne nk order? yasin tu brp 1pcs? tlg emelkn kt lyzgurl@yahoo.com... thx...:)

zWan said... REPLY

emelkan harge yasin... lyzgurl@yahoo.com.... thx

zWan said... REPLY

emelkn harga yasin at lyzgurl@yahoo.com... thx

zWan said... REPLY

emelkan harge yasin... lyzgurl@yahoo.com.... thx

Anonymous said... REPLY

blh emailkan about yasin n box utk gula2 tu...tq siehaz@ymail.com

Miss Sapera said... REPLY

As salam,boleh emailkan saya pasal Yassin & cover tisu tu?Email dekat safra85@gmail.com

Anonymous said... REPLY

boleh emailkan pasal yasin tu ke izzah.usm@gmail.com

eidadie said... REPLY

hi..boleh email i harga utk yassin tue n mana nak tempah? steelbook937@yahoo.com

Anonymous said... REPLY

salam.. i need quotation for the yassin book. do email me please. ieyla_adiey82@yahoo.com appreciated if soon. tq dear :)

Anonymous said... REPLY

boleh email kan untuk surah yassin?? dengan gamba no 2 harga dia... noreen.shaa@gmail.com

Anonymous said... REPLY

Salam, boleh email kan saya ttg buku surah yassin tu.. n3awork@yahoo.com

Anonymous said... REPLY

Salam... boleh emailkn utk surah yassin tuh x? plisss.. thanks =)
naqmalina2@gmail.com

Niena Zalees said... REPLY

macam mana nk dapat hrga yassin tu..
email pls..sawadii_leyna@yahoo.com

AL JANNAH GROUP said... REPLY

mane nk tempah Yaasin tu??can u pls email me hafiesa_5016@yahoo.com

Anonymous said... REPLY

salam.. sy nak tau jugak mcm mana nak tempah surah yasin tu.. ni emel sy.. nurhafizah.abdulhamdi@gmail.com.. tq ye..

Siti Aishah Bt Jawal said... REPLY

salam
mane nk tempah Yaasin tu??can u pls email me aishahJawal@gmail.com

farysa said... REPLY

@Anonymous
sis,
email add silap ke sbb sy hntr email xboleh.

Anonymous said... REPLY

HI..BOLEH HANTAR QUOTATION KE EMAIL SAYA FAdam@gmail.com..TQ

Aina Farihan said... REPLY

salam dear,I'm interested with the yassin..can u share on how to order or any ontact number dat I can contact?please email me :ainafarihan@gmail.com ..thanks ya sis..jazakallah..

Anonymous said... REPLY

salam, boleh hantar kan email or contact person yg buat/jual surah yasin tu tak? email me at juzzafirah@gmail.com terima kasih ye

Anonymous said... REPLY

salam bleh x email detail psl surah yasin..thnx
datul.azreen@gmail.com

fifie said... REPLY

salam...really interested into ur surah yassin set..may i know the price for it & how to order it..Thanks..hope u can reply me asap..my email is fifie_2009@hotmail.com

nina amalina said... REPLY

salam.. blh email kan details yaasin x? price and where u bought it in jakarta.. thanks.. :)

nina.adam.91@gmail.com

sassy-foxy said... REPLY

salam.boleh emailkan sy mcm mana nk bli surah yasin tue.
siti.maimunah@umw-oilgas.com

sassy-foxy said... REPLY

slam.macammana nak beli surah yasin tue yer.boleh tlg emailkan kat sy.. ct_aloya@yahoo.com

tariq iqram taqiyuddin said... REPLY

salam. farysa. leh email x utk yassin ni. sgt menarik.

tariqiqramtaqiyuddin@gmail.com

tariq iqram taqiyuddin said... REPLY

salam. sy pun sgt berminat tentang yassin tuh farysa.
leh email kat sy

tariqiqramtaqiyuddin@gmail.com

khairunnisa abdul rashid said... REPLY

Salam.. Boleh tak emailkan kat saya detail yassin tu.. Tq ya..
khairunnisaar86@gmail.com

Post a Comment