Sunday, December 18, 2011

♥kasut untuk kaki melecet

kepada semua kaum wanita yang spesies kaki mudah melecet, boleh datang dekat dekat.ketahuilah bahawasanya kita serupa! belilah kasut mahal mana sekalipun, atau kasut yang murah sekalipun, kaki mesti nak melecet. kalau bukan melecet dekat belakang, yang tepi tepi kaki pun sibuk nak ikut serta jugak. bila mandi ada la yang nak mengaduh, menjerit, menangis. pedih woiii!

cara nak elak kaki tak melecet mudah gila, pakailah STOKIN! pernah dengar orang cakap macam ni? tapi kalau yang spesies tak suka pakai stokin macam mana pulak? ni lagi satu spesies farysa. HAHAHA.mudah je.....

korang pergi The Gardens yang sebelah Mid Valley tu, korang cari Fiorucci. kedai tu comel gila. tersangatlah comel okey! kasut dekat situ memang elok. farysa start pakai kasut brand ni dalam tahun lepas. dari mula pakai, sampai sekarang, kasut ni memang tak pernah buat hal. so, dah boleh mula maintain-kan kaki biar cun melecun untuk dilihat bakal suami.KAHKAHKAH


sebab tersangat comfort-lah i have these 3 Fiorucci just for this year. bukan melampau. tapi ini kasut ke kelas. kalau dulu asyik jalan kaki, kasut cap besi pun boleh rosak.tapi sebab sekarang ayah baik hati hadiahkan something, kasut pun dah nak taknak je rosak. busan jugak bila kasut tak buat hal. ahha, terima kasih untuk encik kekasih hati sebab belikan lagi satu semalam walaupun ada orang bising cakap takde kedai lain lagi ke nak masuk? ;p

2 sebab kenapa kasut ni harus dibeli:
sebab tapak getah. kalau tapak macam ni, setahun pun tak reti reti nak rosak T_T, kan dah susah nak bodek kasut baru.
belakang ni taktau nak cakap macam mana.tapi sumpah sangat comfort. dah lama kaki farysa berehat dari melecet sejak pakai kasut ni.

harga?tak mahal mana pun. tambah tambah kalau ada sale. tapi kedai ni memang selalu buat sale pun. so every month kalau asyik rosak pun korang boleh terjah kedai ni, boleh beli yang baru. =D

selesai satu cerita. harus tidur. esok mahu mulakan operasi ke Samsung untuk mencari encik Note. *wink wink


1 comments:

Niena Sofea said... REPLY

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena sudah follow ..

Jemput singgah & komen blog Niena ye ..

(Klik iklan churp2 & nuffnang Niena ye)

Jom daftar churpchurp d'blog Niena .. Dengan 1 klik , sudah dapat 20sen .. Churp2 lebih laju daripada nuffnang .. =)

Post a Comment