Friday, October 7, 2011

♥ contoh surah palsu

Pernah tengok dekat wall facebook korang tak pasal surah palsu yang orang kafir baik hati tolong cipta? 
status yang berbunyi :

"Hati2 jika beli AL-QUR'AN cetakan terbaru, ada 4 surat palsu ciptaan kafir
laknatullAh. Surat itu: 1. AL-IMAN 2. AL-WASAYA 3. AL-TASAJUD 4. AL-MUSLIMIN.. Jgn buka site the QUR'AN, isinya palsu. Sebarkan informasi ini ke umat MUHAMMAD SAW & krn ALLAH akan menggantinya brlipat2 ganda, tapi jika berhenti, bererti kmu tdk peduli dgn Islam.. Wallahua'lam (sila prihatin) syukran~"

contoh surah boleh tengok dekat bawah :



lagi dua surah, farysa tak jumpa. tapi untuk surah al-muslimun tu, translation boleh baca dekat SINI . bukan nak beli barang je kena teliti tapi al-Quran pun kena jugak sebab orang kafir takkan diam selagi Islam berkembang.

2 comments:

Aduka said... REPLY

rosak akidah org kite..

Ekmi Rabat said... REPLY

itu lah..pernah dengar jugak kes cmni. ya Allah, akhir zaman ni macam2 berlaku. kita kena berhati2.

My Latest Entry: Saya akan cuba buat surat sokongan. @_@

Post a Comment