Tuesday, October 4, 2011

♥ Bora Ombak juga romantik

since Bora Ombak looks like a romantic place, so kitorang pilih untuk celebrate our 4th anniversary.
 konon la kan! 
dengan habis santai dan gengster sebab perut dua dua tengah lapar tahap nak makan orang, terus jalan laju cari meja. bila bukak menu, mata pulak jadi juling. rasa nak order semua sebab lapar!
farysa pilih kejap je tapi ada orang tu pilih nak dekat 15 minit, tah apa yang dia baca pun taktau. eh silap! bukan baca tapi mengeja. tak gittew? HAHA. habis order, kalau couple lain mesti dah romantik habis, kitorang mengarut, hilang terus mood romantik konon nak celebrate anniversary. kalau duduk dengan orang otak tiga suku, memang jadi macam ni. haeh.tapi seriously, dengan lilin bagai, suasana boleh jadi romantik tapi kalau ada orang tu, yang romantik boleh tukar jadi sarkas. mula mula just order untuk diri sendiri, itu trick sebab lepastu boleh order yang lain pulak konon nak cuba, so tiada perasaan malu disitu, kan?

Asmara Grilled Chicken, my fav! 
sila cuba kalau ke sana.
maaf atas parkinson tukang gambar dan maaf sebab saya lupa nama makanan di atas.

dream dessert haruslah Crispy Banana In Sarong with Ice-cream! berangan farysa sorang sorang konon nak balik buat dekat rumah. hehe.makanan sangatlah ok cuma yang nasi tu mungkin bukan selera saya. price jugak ok. tiada halangan untuk anda mencuba.

dah maghrib, harus berhenti. tapi sebelum tu, nah boleh  tengok peta dan bawak satu kampung anda ke sana. bye.



sumber gambar : google & sdn bhd


3 comments:

░♥si lampu neon♥░ said... REPLY

nampak cm menarik tuhh =p

MyKhalish said... REPLY

hepi anniversary. semoga bahagia & kekal selamanya. ;)

Advanced African Mango said... REPLY

I want to bookmark the page so I can return here from you that you have done a fantastic job.

Post a Comment