Tuesday, May 10, 2011

♥ jom tengok pembuli SMK Raja Abdullah

ish, apasal tajuk macam keling tah. belasah jela,malas nak betulkan dah.kesian gila tengok budak ni, ingatkan budak budak Melayu je perangai macam ni, rupanya Chinese pun serupa. taktau la benda ni dah lama jadi atau baru tapi sekarang dekat facebook memang tengah panas macam pisang goreng.


kalau rasa nak tengok muka muka kaki buli boleh rajinkan jari korang taip balik link dalam gambar tu. kalau nak blog kaki buli pun ada, klik SINI , tapi disarankan kalau tak paham cina takpayah la bukak, haha. farysa bukak pun blur sebab habuk pun tak paham.


3 comments:

Diyana said... REPLY

Chinese ?

igtkan chinese tak reti buli2 ni

MissSyarniFarida said... REPLY

x paham gila blur cakap cina pftttt
btw, ajar jap cmne buat yg entri list kat tepi tu, hehe. yg top of the 'awards and banner' ;P

apik pehe said... REPLY

haishh..macam2 la dak2 skang nih.

Post a Comment