Friday, February 25, 2011

♥kembali dengan part 2

part 2 

after few days, farysa dah jumpa semua yang dicari. cake yang patutnya should be rm300, farysa minta around rm200 each. orang kalau nak kahwin, mana boleh mahal mahal, lari bajet, nanti after kahwin kena makan pasir. so, i got 2 fondant cakes for bride and groom. 16 pieces of fondant cupcakes. gifts untuk tetamu. apa lagi eh? hai, serabut bebenor.

oh, oh, one section for choc fountain! supplier untuk marshmallow dengan strawberry dah jumpa. rasa macam nak suruh semua makan yang tu je, takyah nasi minyak. HEHE.

berjaya jugak den realisasikan impian. 

next step kena cari barang untuk lelaki tapi tapi nak pergi cari gps dulu la. lowyat tu dah macam tin sardin, takde tempat lain ke eh kalau nak cari gadget dengan adik beradik gadget ni?

wahai gadis comel, dekat mana nak cari barang buat pomander ball? sila jangan cakap nilai 3, jauh la weh. farysa nak buat untuk walkway, itupun kalau sempat dan penuh kerajinan. gosh! makin teruk rupanya bm farysa. HAHAHA.

p/s : farysa taktau nak update ape, so, dengar jela benda merepek ni yer. sebenarnye nak letak gambar tapi biar la buat surprise. nanti dah lawa lawa jadi hantaran baru letak. tetttttt!


2 comments:

tricksrex said... REPLY

haha
ok tgu suprise pic dari farysa la

fyna said... REPLY

wawa prepare nak kawen ye.hehe

Post a Comment