Sunday, February 20, 2011

♥mari cuba

sekarang waktu puncak, waktu yang banyak student rasa nak terjun lombong timah sebab assignment berlambak macam Gunung Kinabalu. farysa nak bagi lagi satu assignment, mudah je. kira dapat jawapan, terus dapat 100%. takde presentation pun, cuma kena bukak Microsoft Word je.

oh, setiap langkah pun dah provide. mana dapat lecturer baik hati macam ni weh!

1. buka Microsoft Word
2. taip dalam huruf besar Q33 NY (no pesawat langgar WTC)
3. mari tukar size font kepada 48
4. sekarang jom main highlighter. sila highlight Q33 NY.
5. tukar kepada font WINGDINGS.

apa yang korang nampak?

farysa taktau nak comment ape, korang pikir la sendiri.

p/s: please guys, this is only a game. copy from my friend's status. dont be too serious boleh?





5 comments:

alkisah69 said... REPLY

:k: tq farsya

Embun Pagi said... REPLY

nmpk kapalterbang...

Anonymous said... REPLY

this is so lame.fyi Q33 NY bukan no pesawat langgar WTC.act,xde any pesawat langgar wtc

fyna said... REPLY

haha kapal terbang..relax la dear..act i lagi suke kot time study dari kerja =.=

Que a.k.a roulblur said... REPLY

tak logik lar..kapal terbang???hmmm

Post a Comment