Saturday, January 8, 2011

♥i did tell, i did

kelip kelip mata, 4 minggu belajar, lagi 2 minggu boleh balik. tetiba rasa stress, baru second year, kalau final year agak agak nak terjun bangunan pulak. HAHA. bila assignments mula memenuhi ruang meja, time tu juga masalah banyak datang. kelas en mazlan sangat leisure, walaupun hari hari dia bagi assignment yang sebenarnya langsung tak macam assignment. farysa dah beli novel, tapi bila tengok 500pages kena habiskan dalam 2 minggu, terus tak excited nak baca. tengah google buku baru, kawan farysa suruh try cari I DID TELL, I DID by cassie harte. excited farysa google sebab buku tu cuma 292pages. semua bookstores takde, except borders itupun kena order dari overseas and it takes around 2 weeks. tah macam mana farysa rasa nak email MPH, and surprisingly diorang cakap ada tapi dekat midvalley. malas gila nak pergi jauh, so farysa beli online, dalam 1-2 hari terus dapat.


"have u ever been told everyday of your life, that you wasnt loved or wanted by your biological mother? your biological father is the one who raped you." boleh imagine tak? 

guess what, farysa habiskan buku ni dalam 4 jam sebab gila excited nak tawu ending macam mana. rasa macam jatuh sedalam mana sekalipun, Allah ada untuk tolong. bangun, mula life baru. without families, friends, and our loved ones pun kita boleh hidup sebab Allah sentiasa ada.


1 comments:

Faizal-Aviate said... REPLY

tabah dan itiqamah dalam mencapai sesuatu adalah sifat yg mulia :)

Post a Comment