Thursday, January 6, 2011

♥goodbye helmi eliza elias

isu bola sepak habis, keluar isu khairul fahmi. ala, semua kenal. yang tak kenal boleh sorok muka dalam lubang jamban la, memang kalah katak bawah tempurung. buka newspaper, buka blog, berlambak pasal dia. semua sibuk nak gila bayang, sini sana khairul fahmi, padahal dia dah ada awek. siap dua dua masuk newspaper. takkan korang buta lagi nak gila bayang separuh mati? haha. ada jugak yang create account facebook yang benci girlfriend khairul fahmi. ni mesti kerja orang perempuan, perempuan kalau cemburu dari genius pun boleh jadi bengap. eh, emo pulak. nah, farysa saja nak letak gambar diorang dua. 


dah cukup secocok ni, korang memang takde chance dah. say goodbye jela.

farysa memang steady je kalau baca pasal khairul fahmi ni sebab tak minat dia sangat. tapi, yang memang paling tersentap hati kalau nampak sorang goalkeeper ni : mohd helmi eliza elias. ini memang tak tidur malam kalau kedah lawan. haha. poyo tak? 


suka cheq tengok dia ni. memang tak tengok bola dah, kalau cameraman tak tunjuk dia, rasa nak ketuk ketuk tv ibarat ketuk kepala cameraman tu suruh tunjuk helmi ja. tapi tu la, dia ni lagi pasrah, memang tahap hidung dengan mata berdarah weh.


tengok ni! tengah google sekali keluar gambar ni. hati terbelah belah digilis lori. awal bebenor dia kahwin. 


lawa jugak isteri dia ni. memang farysa kalah. kena undur diri. kecewa! nak kahwin jugak la, ada sesiapa nak isi borang tak? HAHAHA.


9 comments:

fathiahRAIHANA said... REPLY

minat jugak Helmi nieh . hihi ~
KF pom mnt jugakk .
tp mana2 pun saye tak obses okey . ngee ~

farysa said... REPLY

@fathiahRAIHANA
farysa obses GILA dengan helmi
hahaha
tapi sesaat lepas dah tak obses dah
;p

niesh™ said... REPLY

mesti org yg buat page anti gf KF tu obses gila dgn KF tu. ishh2. ada jugak yg smpai macam tu. saya minat KF tapi tak obses. saya suka cara dia jaga gol. haha

niesh™ said... REPLY

mesti org yg buat page anti gf KF tu obses gila dgn KF tu. ishh2. ada jugak yg smpai macam tu. saya minat KF tapi tak obses. saya suka cara dia jaga gol. haha

farysa said... REPLY

@niesh™
kira obses cara dia jga gol jela kan
kalau cntu time dia jga gol tu kita jerit sama2 okey
=)

mario said... REPLY

ceh....tgk bole ke hape korang ni eh...haha

iwan_dextrous said... REPLY

hbis sume nk kt golkeeper..kecian player len x leh cri mkn..hihiih


Dextrous cyber life

Anonymous said... REPLY

abang dia kosong lagi nih....

Anonymous said... REPLY

van der sar krg x ambik pasal:f:

Post a Comment