Sunday, January 23, 2011

♥GLITZ (world-class entertainment)

time kecik teringin sangat nak pergi sarkas. nanti boleh tengok orang lompat lompat, ada clown, ada orang main tiup tiup api, boleh dapat belon macam macam color, macam macam bentuk. zaman dulu mana ada magician nak buat magic yang boleh buat biji mata kita tebeliak, paling hebat pun clown buat magic tukar jadi arnab, takpun burung merpati.

bila zaman dah canggih, magic pun makin canggih, boleh hilang masuk dalam taman macam dekat Alice In Wonderland. takpun boleh tikam badan manusia tapi tak keluar darah. siapa cakap dekat Malaysia takdak semua ni? ada! ada! walaupun mengarut tapi memang fun, enjoy gila tengok.


dekat GLITZ boleh tengok semua ni. eh, yang sarkas ada clown bagai tu takla, tapi magician dengan penari yang seksi ada. HAHA. sebenarnya kalau pergi Glitz bukan setakat magician je tapi ada acrobatic group, sand animation artist dengan dancers yang memang boleh buat hidung berdarah.

 CHARLES BACH 
award winning magician from USA

THE MYSTICAL GRACE OF THE HUACHEN ACROBATIC GROUP

DARIA PUSHANKINA 
sand animation artist from UKRAINE

 colorful dancers

harga tiket, normal : RM 70 (adult), RM 35 (child). kalau vip : RM 100 (adult), RM 50 (child). show ni dalam 2 jam, tapi memang worth.


p/s: kalau taknak miss Glitz show ni, kindly call (603)61052993 for the latest updates okey.

1 comments:

armouris said... REPLY

info tentang hidung berdarah di SIHAT SELALU - Hidung Berdarah

Post a Comment