Friday, December 10, 2010

♥ tolong drop, saya nak add

dah 4 hari students UIA tau result, kan? kan? sekarang giliran students UITM rasanya.ingatkan line UIA je yang bengong, tapi UITM pun macam tu. penuh status dekat facebook, tak boleh check, portal tak boleh bukak. rasanya semua universiti sama, menyusahkan students. dah la gelabah berpeluh peluh nak tengok result, sekali nak buka pun tak boleh. okey, fine.

harini turn level 2 bagi students UIA, maksudnya yang second year la nak pre reg subject, add, drop, buat la mana nak. tercongok buat kira kira, buka study plan,  semua cukup sekali farysa dapat 6 subjek je. 6 subjek yang sama dengan 13 credit hours. ini kalau study plan yang 4 tahun memang jadi 5 tahun. memang macam budak medik. menyampah binti sampah kalau nak kena buat manual pulak.

next sem sepatutnya dah boleh declare major and minor. major dah confirm tapi minor tengah pening lalat. either minor in psychology or law. tapi subject psychology farysa tak berjaya ambik lagi sem depan. jejari mana la yang pantas sangat ambik subject tu. section semuanya closed. memang tak boleh nak gedik declare. law? macam susah jeeeeeeeeee. kalau macam ni, duduk rumah, mintak lelaki bujang masuk meminang, boleh tak mama? HAHA





p/s : kalau anda add psyc 1000 sect 7, sila drop, saya nak add. terima kasih.


5 comments:

hans said... REPLY

hahahaha
last2 budak2 uitm dapat email jer
senang
xpayah berebut2 dengan server yang slow lagi

P/S : Blog Gua Kena Tegur Oleh Blogger! Gua Cuak!

Sky Before Pinky said... REPLY

ehehe...biasalah tu... bukan universiti menyusahkan student..benda ni tak leh nak elak sebenarnye... merangkumi line internet..
apepun.. call gtau pihak pentadbir..
hehe.. masa student dulu pown camni gak merungutnye..huhu :i

Erin said... REPLY

UITM cek kat emel saje..
On time je dapat result.. :)
Sape yang awal je dapat cek kat portal..
huhuhu...

Fakhrur Razi berkata said... REPLY

eh so dh dapat belum result? ;D

farysa said... REPLY

@Fakhrur Razi berkata
result sape?
farysa dh lme dh tau
3.49 dh leh check trus dpt tgk
hahaha

Post a Comment