Saturday, December 11, 2010

♥ 2.11 AM

harini mama ayah balik, tapi tengah malam nanti, tak sabar gila sebab nak hadiah, yang lain taknak. malam nanti jugak last dekat rumah. LAST! haiyoyo. esok pagi da balik UIA. start esok jugak, kena bangun pagi sampai habis sem nanti:
tiap tiap hari kelas pagi, memang kena siapkan bantal kecik dengan selimut, boleh bawa pergi kelas. first time tiap tiap hari kena bangun pagi, tetiba rasa macam nak study leave, balik kawen dulu, buat anak ke, next sem baru continue balik. HAHAHA.

petang semalam melepak secret recipe, buka tutup menu sampai 10 kali. eh, bukan farysa, kawan farysa. last last nak minum plain water, baik kau buka paip air, lepastu minum. sebab kena psyco sikit, tak banyak, kitorang order :
gosip sana sini, biasalah kalau mulut perempuan bertemu. tetiba kawan farysa cakap, "tak rasa macam makanan orang couple ke". sekali usha, memang macam orang couple jugak tapi ada i kisah? janji masuk perut rasa sedap. konon makan aiskrim tak perlu air, sekali tersedak, kena jugak minta air orang tu. aku bayar kira guna touch n go la weh. HAHA.

dua hari lepas farysa dapat baju untuk si bb ni:
thanks to e soong. merah + kuning, nanti dari jauh kalau nampak, sila hai hai bye bye. ekor tu abaikan la, saja buat style padahal serabut. ini bb da buat lap meja dekat secret recipe, yang tali kasut kuning pun dah jadi hitam. banyak jenis kalau ada yang teringin nak bagi baju untuk bb mereka. korang boleh pegi SINI . paling baru sekali, keypad boleh jadi color rainbow. AWESOMESTTT! mesti try.

1 comments:

Fakhrur Razi berkata said... REPLY

pergh igtkan broadband tadi
hohoho
pelik gak broadband ap pakai baju =.="

ak xde pun blackberry ker blueberry? o.O"

makanan utk org kapel pun ad gak eh?
hahahaha

Post a Comment