Sunday, December 12, 2010

♥ mr & mrs plushies with juicy

setiap hari mesti ada hari jadi, anniversary, macam macam tarikh penting. garu kepala pula nak cari hadiah kan. ramai suka masuk kedai, tunjuk, bayar. tapi macam takde value sangat, am i right? even the prices makkk ooiii sampai beribu tapi kalau nama dekat kedai, mesti ada banyak units unless stated there memang limited edition. tapi macam biasa juga, farysa memang suka something yang orang lain takde, so, watch it out:
comel tak? cakap comel cepat sebelum laptop korang masuk virus.
ini belakang. yang paling best sebab :
boleh peluk ketat ketat. HAHA.

farysa bab jarum belum expert, so tempah je plushies yang comel ni. kalau berminat korang boleh usha SINI. harga memang murah, even macam macam farysa suruh letak, tak sangka murah gila, farysa bajet mesti dah seratus lebih kalau suruh buat macam ni. cepat! make your own design for your special ones. 

" thanks kisz "

entri before ni farysa bagitau mama ayah nak balik. Alhamdulillah dah selamat sampai rumah. bila diorang dah sampai rumah maksudnya ni malam last jugak farysa dekat rumah, esok pagi balik UIA. seriously, sangat happy sekarang. yes, i asked them to find toywatch tapi mama cakap takde langsung dekat sana. gila disappointed but guess what, they bought me something, lebih kurang one of my wishlist jugak :
rasa nak peluk semua orang, dinding dinding dekat rumah. thanks so munchy mama ayah.

8 comments:

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... REPLY

commelll! =D

superduper_dknuckle said... REPLY

akk..cmne nk kontek owner blog tu ek??

superduper_dknuckle said... REPLY

akk cmne nk kontek owner blog tu ye?
nak tempah jugak:)

farysa said... REPLY

@superduper_dknuckle
balqyyslovesart@gmail.com
ni email die
nnt try la tnye

kelhome said... REPLY

aloh..comelnye..berkenan wei

farysa said... REPLY

@kelhome
nasib baik ckp comel
virus tak jadi masuk
HAHA

upah takde ah
pegi beli sendiri jela eh
=p

aRm FaaH said... REPLY

weyyyy..JC! nak!!! jeless!!!!!!!

farysa said... REPLY

@aRm FaaH
beli la syg

Post a Comment