Monday, December 13, 2010

♥ tinggal jejak tapi orang tak datang jejak balik

teringat zaman farysa rajin blogwalking, semua blog nak masuk terjah. bila mata makin rabun, blogwalking pun makin kurang. check blog, tengok SHOUTBOX yang dekat atas, kiri kanan, hujung, bawah, semua cukup. kebanyakkan newbies. farysa nak tegur satu benda je, SATU, tak banyak pun. ada lagi, nanti farysa tegur lagi.

rajin gila korang blogwalking, memang tabik springles! tapi satu benda kena hati hati, bukan setakat tengok kiri kanan jalan raya, blogwalking nak tinggal jejak tu, biar tinggal betul betul. 


arrow tunjuk SHOUTBOX, yang bulat bulat leper tu contoh tau. kalau tinggal jejak, make sure website tu betul, kalau eja blogspot jadi blogpot boleh terima tapi kalau nama blog korang tu salah, macam mana blogger tu nak tau. buat rugi je peluh peluh dekat jari korang blogwalking tapi blogger lain tak boleh detect.

kalau yang follow, minta follow balik, farysa bukan kisah pun. janji letak address tu betul, macam hantar poslaju jugak, kalau salah address, barang pun korang tak dapat, kan?

6 comments:

kelhome said... REPLY

kekeke dia nak bersenam dgn jari la tu...bakar kalori di jari hahahaha

Mohammednajib said... REPLY

betui betui setuju

farysa said... REPLY

@kelhome
lepas tu jari jadi keding
tangan jd .......
=))

farysa said... REPLY

@Mohammednajib
jom sep sikit
=)

+akufobia+ said... REPLY

hee.senam jari tapi mata nanti rabun.dangg.

zack said... REPLY

hehe... tips yg bgs..

jgn lupa singgah blog sy lak http://zacks-corner.blogspot.com/

kl rajin nk walking, singgah la kat kedai sy kat tapak 56, lorong kulit. Penang!!!

Post a Comment