Tuesday, December 14, 2010

♥ ini bukan sms, ini blog

nak tegur lagi boleh tak? ah, tak boleh pun ada farysa kisah? bukannya korang boleh pangggg pipi ni. paling teruk pun buat kecoh dekat blog, mengumpat depan belakang tapi yang dapat pahala mesti la farysa. so, sila buat. den nak kumpul pahala banyak banyak.

for newbies, nak ramai followers? nak banyak traffics? takde hal! semua orang layak, tak kisah blog tu 100% cerita pasal diri korang, nak showing off bagai, nak copy paste newspaper, silakan...

tapi yang pasti setiap perkataan korang tulis tu biar habis. tak payah nak short ke shit ke. hokey? tu sebenarnya salah satu cara kalau nak tarik minat orang untuk baca. let say korang tulis one word macam aku jadi akuw. itu short ke long? pada tambah 'w' belakang bagi herot tergeliat lidah orang nak baca, baik eja sampai habis.

kalau nak cari idol korang mesti tengok yang glamour famous amos kan? cuba usha haniszalikha, ben ashaari, redmummy




7 comments:

Si Gadis Semasa said... REPLY

betul tu ! tapi kadang kadang terlepas juga tambahan huruf kat belakang . ^__^

farysa said... REPLY

@Si Gadis Semasa
kalau sikit sikit takdde hal
tapi kalau buat satu karangan macam tu
tegeliat org nak baca
=)

+d.O.Y.A.h+ said... REPLY

kitewww pown taksukew tambawhh2, kureng2 nih :P

hahah. gedik.

Fahim 'n Alin said... REPLY

akeuw shangat menyokong..hehehe

aku ingat diorang rasa itu sgt comel kot. pang sikit diorang tu farysa

M. Faiz Syahmi said... REPLY

bodoh. sms perlukan shortform. tambah-tambah huruf buat apa.? lagi panjang aksara adalah.! -.-" loser gila sapa yang taip camtu kat blog.

niesh™ said... REPLY

saya tidak suka orang yang bbhs seperti tidak belajar bm disekolah, :)

niesh™ said... REPLY

saya tidak suka orang yang bbhs seperti tidak belajar bm disekolah, :)

Post a Comment