Wednesday, December 22, 2010

♥ PENCARIAN COVER GIRL


everybody loves pretty ladies, am i right?
nak cuci mata tengok yang cantik, lawa, comel dan seangkatan sama erti yang boleh dilihat dalam kamus. habis vocab dah weh.
nak tambah pakej lagi, macam pakej pelancongan tu, bijak, sopan, baik hati, peramah.
dan selebihnya perlu-lah berkenalan terlebih dahulu.

eh, sekali baca macam buka ruangan jodoh pulak. HAHA. tapi kes ni lain, sudah berpunya. lesbian, jejaka, anda sudah terlepas tapi vote anda masih diperlukan.

oh ya, pencarian ni Brother Love yang buat. nak tau siapa jejaka yang orang panggil Brother Love ni? klik SINI .

okey cukup.


lets meet one of my friend. dia peserta COVER GIRL ni.
NAMA PENUH: ANNUUR FARAHHIM BT ZAINOL
NAMA FACEBOOK: ANNUUR PRIYANKA
UMUR: 20
if you are falling in love with this pretty girl, click THIS . 

tapi ada few steps perlu buat before LIKE gambar ni :
  • CLICK link 'BROTHER LOVE'S PROFILE'
  • click 'LIKE' TO THE Fan page
  • back to her photo back, & LIKE the photo.
DONE!

5 days left before the CLOSING DATE. HURRY! she needs our vote!
(bukan like button bawah ni tapi THIS dekat atas tu,it will bring u to facebook)


2 comments:

saidatul noor farhana said... REPLY

hye2!!!!
jln2 cni...
u cantek so msuk la...:)

farysa said... REPLY

@saidatul noor farhana
i tak cukup syarat
bykkkkkkk
tlg vote ntk myfren ni yer
=))

Post a Comment