Tuesday, December 21, 2010

♥ digi easy prepaid bagi online sampai muntah

semua orang bising pasal buffered. farysa nak bising jugak tapi nak cakap apa pasal buffered dari dulu asyik DIGI. sejak bila farysa pelanggan setia DIGI ni? no digi pun tak pernah pakai. mana MAXIS? mana? mana? dah 9 tahun pakai MAXIS, apa pasal tak bagi buffered?

last week farysa beli DIGI EASY, yang new pack tu, saje nak try. 

apa pasal RM16.80? mahal betul. tapi special sikit sebab boleh pilih no sendiri. bila dengar abang tu cakap adik boleh pilih nak no yang mana. dalam kepala otak dah mula keluar no 1 2 3 4 5 6 7 8 9 siap susun susun. sekali bila suruh mr boyfie buat, cis! dia dah bagi dalam 5 no, so, pilih dari situ je. abang tu bagi explanation tak habes, kena pergi masuk kelas DIGI balik.

lagi special sebab boleh online sampai muntah, lebam jari tangan. pack ni cuma charge RM3/per day bukan hour tau. cukup RM3, boleh la online dalam kelas time lecturer tengah ajar sampai balik bilik, online dalam toilet sambil mandi, sampaila pukul 12 malam, sila berhenti. saving sangat sangat!





kalau nak saving dari segi call, sms, sila beli DIGI CAMPUS tapi kalau yang terlebih umur, minta ampun, sila minta pendapat assistant DIGI. tapi kalau gila online, pergi beli cepat DIGI EASY PREPAID.

3 comments:

Erin said... REPLY

haha..online sampai lebam. like!

Mohd Marzum J. said... REPLY

btul...meh..

farah adila said... REPLY

tapi kan , ada yang tertipu dengan rm3 tuh .tak bole nak berhenti so rm3 tetap kena tarik walaupon tak buat .awak punya macam tuh jugak ker ?

Post a Comment