Sunday, December 19, 2010

♥ empat segi yang menjadi idaman

good morning peeps!
baru bangun, tadi dah bangun tapi kejap je sebab nak turun bawah kasi barang untuk encik boyfie, then continue tidur balik. 

ada manusia yang lepak lowyat semalam? farysa duduk dari pagi sampai malam. AH! penipu sungguh. dari tengahari sampai malam. BETUL BETUL BETUL! ini salah hanis zalikha, sebab dia boleh buat tutorial "Bagaimana nak jadikan belog sebagai phone app ". tengok tengok! sebab cair, tipah terpedaya.


memandai je salah orang. satu jari kau tunjuk orang, 4 jari tunjuk kau balik. padan muka ;p

kenapa farysa pilih yang ni? sebabnya warna pink, bentuk empat segi yang macam unik walaupun dari darjah 1 dah belajar apa itu empat segi. sedang menanti bentuk tiga segi. siapa nak cipta?

goodbye mr berry, im so sorry. tak maksud nak curang tapi hnszlkh yang ajar. HAHAHA.
oh ya, farysa dah ikut kelas membina phone application hnszlkh, tunggu approval from OVI, then i'll give u my link.


7 comments:

Fahim 'n Alin said... REPLY

i like hanis zalikha

chenta said... REPLY

member i pakai hp ni, tp syg,dia bukan pengguna blog..huhuhu

CikFarra said... REPLY

ayoo , can i have that kind of segi empat for one day ? hehe

asbesstos said... REPLY

girlfriend saya pun suka sgt phone ni.. tapi bila dah dpt hadiah iphone 3gs minggu lepas terus dia lupa dah.. ahaks...

well, kenapa bb mcm agak bosan? or saya yang x reti guna keseluruhannya? adakah bb hanya berkisarkan phone yg leh terima email 24hour and bb messenger? ni bukan nak blame or downkan pape.. just mintak pendapat... coz sementara ni kene guna bb bold 9700.. my iphone anta waranty

farysa said... REPLY

@asbesstos
yup,seriously bb busan. farysa guna baru 2 3 bln and damn, nothing interesting. oh, btw, nokia ni lebih kurang bb, lg best rsenye, let me use it around 2-3months then i'll make a review. ifon farysa dh lme blank, taktau nk hntar mne,sila bgtau mne nk hntr. =))

farysa said... REPLY

@CikFarra
yes, u may.
tp kena rent rm1 for one hour
hahahaha
boleh?

Ahmad Hanif Abd Halim Azmi said... REPLY

Kak Far pakai X5-01?
nice ^^

Post a Comment