Friday, December 24, 2010

♥ no spec, no lens, biar original

harini Jumaat, ingat nak cover tidur sampai matahari terpacak atas kepala ni. plus, ni last Friday, start next week, Friday pun ada kelas. tapi since today birthday my aunt, kakak, mama dengan my cousins minta farysa cari cupcakes, then hantar dekat office dia untuk surprise. diorang ni gila kentang, mama yg selalu tidur pukul 10 pun pukul 12 tak tidur lagi, semua sibuk cari cupcakes lepastu bila dah surrender cari farysa. mana nak korek lubang cari orang buat cupcakes malam malam buta, lepastu esok pagi pergi hantar?

but, finally ada jugak. yang best sebab boleh delivery banyak tempat. charge tu kira lain la janji boleh delivery. kalau nak try, boleh ke IBLOB .

sebab tak boleh continue tidur, terus buka blog. nampak entri cik epal "Aku suka tengok perempuan mata cantik ". teringat pula barang yang farysa beli. 


ini kira adik beradik eyemore sebab boleh titis dalam mata, cuma mungkin bapa atau mak lain. bak kata orang yang jual tu, boleh kurangkan rabun, silau, mata yang letih. time rajin pakai contact lens, memang semua color nak beli. tapi sekarang contact lens pun masuk tong sampah. spec memang jangan harap nak wujud, masuk kedai 10x, tapi satu pun tak beli. 

produk ni memang berdaftar dengan kementerian kesihatan. korang boleh usha dekat kotak tu memang ada no siri. sebenarnya ni lebih kurang bagi oxygen untuk mata je, kalau nak sambung dengan gas oxygen macam tak boleh kan, so, korang boleh buat cara senang dengan titis benda ni. okey, farysa dah merepek.

mana nak cari? korang call 0169212123. kalau yang dekat dengan UIA Gombak, boleh datang sebab sekarang diorang ada buka gerai dekat sini. nanti lepas pakai, boleh la mata korang bersinar sinar, lepastu minta cik epal letak gambar dalam blog dia.

0 comments:

Post a Comment