Monday, November 29, 2010

♥ PETER PAN THE MUSICAL @ amphitheatre, sunway lagoon

hey anda, masih ingat PETER PAN? ini bukan kisah perbicaraan peter porn tapi peter pan yang boleh terbang tu. nanti ada pari pari yang comel sekecil jari anda. sekarang tengah berlangsung PETER PAN THE MUSICAL. asal the musical, otak mesti lurus ingat Istana Budaya. tettt! SALAH!  musical ni diadakan di AMPHITHEATRE, Sunway Lagoon. dekat sangat, jom pergi sekarang!



excited gila nak pergi. but i have to ask for my parents permission, since both of them dekat Spain right now, terpaksa farysa berangan dulu. oh, kalau korang nak lagi jimat, just buy through AirAsiaRedTix.com. boleh klik SINI. nanti boleh dapat around 25%. tunggu apa lagi, tengok kalendar cepat, lepas tu beli!

4 comments:

si para para said... REPLY

owh ingat peter pan dari sebrang tadi..

farysa said... REPLY

@si para para
peter pan dari seberang dlm lokap lg
nnt dh kua kita sruh dia buat musical
=)

hafizah kesidang@blogspot.com said... REPLY

Hi, nice blog. kalau sempat, singgahle kat http://www.hafizahkesidang.blogspot.com

OH ZT said... REPLY

wohh nicee :))

Post a Comment