Sunday, November 28, 2010

♥ Mizz Nina's collections

Mizz Nina sudah engaged dengan Noh Salleh of Hujan, am i right? Congrates! 
eh, sebenarnya tadi farysa tengah cari cover untuk blackberry, tetiba dekat google keluar pasal Mizz Nina. sangat weirdo tapi klik jugak la. tak sangka pulak bila buka website dia, ada jual cover untuk blackberry and iphone tapi with the symbol MN la. 
so, the price for each cover is around RM 1 480. harga standard la sebab itu Swarovski, bukan yang boleh beli dekat jalan TAR. dah ala ala kimora dah kan. tertarik tengok cover iphone yang second tu, kalau boleh letak nama sendiri best jugak. HAHA

dekat situ ada jugak flats, boots :
price : RM320


price : RM 260 - 320

bukan tu je, tops and jeans pun ada. kalau interested, boleh klik SINI . farysa teringin nak beli flats tu tapi kena try since kaki farysa jenis yang banyak songeh. alangkah indah kalau boleh pergi boutique, tapi dekat mana eh?


13 comments:

Nurdiana F said... REPLY

sweet lah collection ni. :)
nyway yanaa suka giler mizz nina. mula ingat sombong.tapi sempoi jeee

yott said... REPLY

x lama dulu, prnh tgk dia dlm 1 prgrm tv psl dia nak open butik..yg ni lah kot
bisnes minded gak dia..mcm ayah dia

farysa said... REPLY

@Nurdiana F
kan? kan?
farysa pun dah start suka dia
=)

farysa said... REPLY

@yott
oh
kira baru jgk la ni kan
tapi kat mna eh butik dia?
teringin nk beli flats tu

babyedday said... REPLY

nver knw dat mizz nina got on9 shop.. will check them out.. :)

no screen name said... REPLY

Farissa, maksud ko butik mizz nina ke? kalo butik mizz nina kat KLCC. tapi x sure ape name butik dia, Liberti or something like that la.hehe

Ikhlas, Fad kwn Aliaa hehe ;p

farysa said... REPLY

@no screen name
seriously?
asal aku tak penah nampak lgsg?
which floor?
btw, thanks!
aku memang syg kau lebih pd aliaa!
hahahaha

no screen name said... REPLY

yep, serius! hehe aku baca dalam paper @mag haritu. mizz nina cakap kat KLCC and dia ade bagitahu nama butik dia. rasenye baru lagi kott. tapi aku rase aku cm penah nampak hehe tapi tak pernah masuk. wahaha aliaa kene bace nI!lol

farysa said... REPLY

@no screen name
haha
tak sabar aku nak pegi tengok
yes! yes! aku syg kau
nanti aku beli hacks sebijik okey

(nanti aku suruh aliaa baca)
=))

ken said... REPLY

cool stuff.. nice collection she has :)

Hanida Lavida Moss said... REPLY

wow sgt menarik :)

nur eykaa said... REPLY

congrate to mizz nina and noh :)

y@n@ M!B said... REPLY

dia ada wat pengumuman lg utk wedding dia next year kn..xtau lak dia ada butik..hehe~ nice collection :m:

Post a Comment