Saturday, November 27, 2010

♥ download movies (free)

nak update! nak update! tapi blur. otak tepu sedang melanda. since sekarang musim orang cuti sekolah, universiti, mesti mati kebosanan dekat rumah. kalau terasa nak buat movie marathon, silakan. sebabnya korang boleh download mana mana movies yang korang nak, cuba klik SINI . ramai yang tau, tapi buat buat taktau sudah la. before tu, macam biasa la, kena register dulu kot, korang robek la dulu tengok macam mana yer. tapi yang pasti semua free. kebanyakkan mesti akan cakap download dekat torrent, limewire bagai tapi spesies ni semua banyak sangat virus membiak. dekat sini belum lagi farysa dapat virus. cuba la try.


p/s : kalau yang nak download game, full version, free, tekan SINI

3 comments:

Mknace said... REPLY

:):):)
best

Amanina Sofea احمدل said... REPLY

hye..
mmg borink la ble cti sem nie..
mcm best je..nnti nk try la..

Mario said... REPLY

ooo...tau dah...opsss...thanks sbb bg link bi ek...akan jengok2 nnt...hehe

Post a Comment