Sunday, September 5, 2010

♥download games (free+full version)

siapa yang dah balik rumah? angkat tangan cepat! mesti korang busan kalau yang takde assignments setinggi bukit. gila game tak? kalau gila, korang baca sampai jumpa titik terakhir dalam entri ni. usually perempuan banyak suka game yang jenis time management, hidden objects, arcade and so on. lelaki pulak layan yang jenis action. kalau cakap nak download game yang full version, ramai yang melepak download dekat ARES. tapi tak untuk farysa sebab dekat situ banyak virus walaupun tak sebanyak LIMEWIRE. so, MR KERING akan menjadi mangsa untuk tolong download. kali ni farysa terjumpa satu website yang free dari virus, and semua full version. dekat mana? klik SINI. memang tak sebanyak game dekat BIGFISH tapi lama lama nanti banyak la. hehe.


13 comments:

Mr. J pengeRindu said... REPLY

thank! im download it right now,slmt hr raya.

Menarik : Pernah tengok Ikan Pari Beranak?

farysa said... REPLY

@Mr. J pengeRindu
sama sama Mr J
selamat hari raya jugak
=D

Zuewairy said... REPLY

selamat hari raya juga.. nak main game tu la..

farysa said... REPLY

@Zuewairy
selamat hari raya zuewairy
silalah dwnld byk2 biar hang lptop tu
hehe

hamzah ian said... REPLY

bz.. dah lame tak men game.. sob2..

cik tomyam said... REPLY

wow.layan game jugak.
farysa layan action ke ni?

haha

latest post:

http://ciktomyam.blogspot.com/2010/09/contest-meriahnya-call-masa-hari-raya.html

+akufobia+ said... REPLY

macam mana nak main game?

farysa said... REPLY

@hamzah ian
time cuti cuti ni lyn la
=D

farysa said... REPLY

@cik tomyam
farysa kan lemah lembut
mne lyn action
haha

farysa said... REPLY

@ akufobia
klik je dekat SINI kt ats tu
nnt download jela game cm biase

MR Bang Miji said... REPLY

saya (sambil angkat tangan..hehe)
tapi saya tak bosan..banyak bende saya buat. ctnhnya wat reban,,hehe

farysa said... REPLY

@MR Bang Miji
reban?
reban ayam ek?
ke arnab?

Anonymous said... REPLY

My spouse and I absolutely love your blog and find
most of your post's to be precisely what I'm looking for.
Do you offer guest writers to write content for you?
I wouldn't mind creating a post or elaborating on some of the subjects you write with regards to here. Again, awesome weblog!

Also visit my webpage - Online Batman Games

Post a Comment