Tuesday, September 7, 2010

♥HAPPY 3rd ANNIVERSARY

Akhirnya harini cukup jugak 3 tahun kitorang couple. HAHA. Rasa macam budak budak pulak buat entri pasal ni tapi biar la. Esok lusa boleh jadi kenangan. Bila dah cukup 3 tahun, dengan ini perlu-lah farysa laksanakan janji yang farysa janji dengan diri sendiri dulu. Korang yang baca tu tunggu ape lagi, cepat-lah ucap CONGRATS! *blushing! Event or anything la, mesti farysa akan excited cari hadiah 4 5 bulan lebih awal. So, sebelum ni farysa ada tempahkan bantal dekat BALQIS, tapi sorry takde gambar bantal sebabnya farysa sendiri pun belum tengok hasil bantal tu lepas dengan banyak songehnya farysa mintak design macam macam. HAHA.
Macam biasa jugak-lah, mesti dari satu akan jadi dua tiga empat hadiah selagi belum sampai tarikh tu. Semalam dengan penuh bersemangat farysa buat video yang agak menggelikan. Tak caya? Cuba korang tengok, pastu mesti bulu korang tegak ibarat 90 darjah:
 Eh, tak payah-lah tengok. Malu pulak!

Harini petang dengan semangat yang berkobar kobar, farysa keluar cari kertas. Farysa potong sana sini buat kad. Hasilnya ada dekat bawah :
Cover depan
(bila buka akan kembang sekembangnya bunga dalam tu)
3 burung merpati bermaksud 3 tahun

Akhir sekali, hadiah belum ada sebabnya farysa nak belikan kasut dekat Aldo tapi kang silap saiz buang duit pulak. Lagipun MR KERING jenis cerewet mengalahkan tok nenek. Terpaksa jugak tunggu tah berapa lama baru boleh keluar dengan dia, then pergi beli. Begitu-lah kisah disebalik hari ni.

" HAPPY 3RD ANNIVERSARY "

11 comments:

cik tomyam said... REPLY

congrats :)

haha. kitorang ni baru je nak masuk dua tahun

have fun

nanti kawen cepat2 ye
:)

ayg said... REPLY

thnx drling....
luv u 4 ever n ever n ever......

atynroslan said... REPLY

happy anniversary farysa! semoga diakhiri di jinjang pelamin! :D

saya_arief said... REPLY

tahniah2...
cemoga berbahagia..

miszAM said... REPLY

congrats2! nak kawin t jemput eh. huahua~

Mario said... REPLY

semoga kekal eh hingga kejinjang pelamin...

cahaya mata said... REPLY

gudluck tok kowg...

nice couple 4 eva;)

ProfHariz said... REPLY

wow! 3 tahun :) jangan lelama yea.. terus kawen :)


New Entry ProfHariz
Awas! Kepada Pengguna Facebook.. Must Read!

BezBuddy said... REPLY

waa...congrtas...dah leh kawen dh ni...hehe

aisyah said... REPLY

you...lwa gle ar pop up card 2..
msti susah kn....
waaaaa sweeetnye...

farysa said... REPLY

thanks semua!
aisya,
sng je
u cri kt utube
xsmpai 10mins pn leh siap
hehe

Post a Comment