Saturday, October 9, 2010

♥ a review on CARMEX Lip Balms

peeps, new stuff for you! 

this stuff unisex okey. for those yang selalu bibir kering tu, korang memang sesuai try product ni. first of all, product ni memang famous cuma Malaysians je tak kenal sangat. bukti korang boleh tengok SINI. even models, celebrities semua guna. korang kalau cakap yang top top,mesti berminat nak try. 

CARMEX Lip Balms

Active Ingredients:

Octocrylene 9.0%, Octinoxate 6.7%, Oxybenzone 5.4%

Inactive Ingredients:

Petrolatum, Lanolin, Meadow Foam, Seed Oil, Cocoa Butter, Camphor, Menthol, Phenol, Salicylic Acid In A Mixture Of Waxes And Fragrance.

Sunscreen: SPF 15+

 farysa dah try lip balm ni. what you have to do is, JUST apply it on your lips and its done! and now, im saying GOODBYE to all my lip gloss, lipstick and other lip balms and WELCOME to carmex lip balms.

berminat? klik SUPERMODELS SECRET. harga cuma RM16 ( termasuk postage tau). for more details, korang boleh tengok dekat website supermodels secret tu. oh, sekarang still ada stock dekat Malaysia, so, place your order now.

4 comments:

Izatie said... REPLY

Oh macam best je lip balm ni! I dekat sini asyik kering je lips. I was wondering ada jual x kat sini. Haha.

farysa said... REPLY

babe,
xsure la kt aussie ade ke x
if u nk
u sruh je org tu post to aussie
=)

mira said... REPLY

Hi izatie, ade beb kay AU! link kat sini- http://australia.mycarmex.com/

tp klau nk beli dr msia bole dapatkan drpd "www.supermodels-secrets.com" =D tks berjuta2 kpd farysa utk review! cool site beb!

Izatie said... REPLY

Oh. Haha thank you Mira ;)

Post a Comment