Thursday, October 7, 2010

♥ maher zain at IIUM

sorry sebab agak lama tak update. sangat busy. oh, sepatutnya farysa nak buat satu review tapi next entri baru farysa buat since entri kali ni cuma untuk update pasal semalam. haritu farysa ada mention tak dapat tiket nak tengok maher zain, tapi one day before his performance farysa dapat jugak beli. pelik jugak bila tanya kawan ramai cakap tiket dah habis but now i have the answer, orang luar banyak gila beli! memang full gila main auditorium malam tu, sampai ada yang sanggup berdiri. seat bawah memang untuk students and yang atas untuk orang luar. disebabkan seat atas yang sangat best, farysa pun gedik duduk atas. akibat kegatalan ini, mari tengok gambar di bawah :
see!
tak nampak batang hidung pun, ni sebab lens tak cukup panjang. oh, lepas ni kena gedik beli lens baru.
tapi kalau korang terasa rindu dengan maher zain, buka mata luas luas :
hanya satu gambar yang berjaya dicari, ni salah lens tak cukup panjang. HAHA
'ni before keluar hall sebab awal awal tadi terlalu ramai, so saya sangat malu untuk posing!'

for those yang tak puas dengan dua lagu, atau tak sempat pergi, korang boleh pergi dekat shah alam on 17th october kalau tak silap. sila-lah google untuk maklumat lanjut. terima kasih.


peringatan kepada orang luar: mana mana tempat pun, please hormat keadaan tempat dan suasana. dah tau IIUM, so tak perlu la pakai baju yang biasa pakai dekat luar. one more thing, lepas maher zain berlambak kua padahal still ada in-team and other groups tau. please respect!

7 comments:

dayangredzuan said... REPLY

soronoknye..hope maher zain dtg dkt uthm pulak..

NURULekmiRabat said... REPLY

wa.best nya leh tgk maher zain live dpn mata.kat utm leh tgk gambar je la

hazman aka species1980 said... REPLY

whooaaa... cepat betul yea mamat nie femes kat msia nie...

kisahsensasi said... REPLY

Mungkin artis malaysia boleh amik inspirasi buat lagu cenggini....

nizamsani said... REPLY

masa untuk beli lens panjang.

ribena.illina said... REPLY

wahhh bes dapat tgk maher zain SIARAN LANGSUNG! hahaha. jeles!!!! heee~

ieqa said... REPLY

OMG! MZ! waaaaaa jelesnyeeee nak tengok die LIVE jugakkk! huhuuu

ohhh ade jugak terbace berita tu tapi pasal muslimah terjerit-jerit mase konsert MZ. ish3

Post a Comment