Friday, October 1, 2010

♥ chocolate fair / maher zain / drama

pengumuman! pengumuman!

dari 1 oktober hingga 4 oktober ada chocolate fair. sila datang, jangan malu malu. masuk free tapi kalau nak chocolate sila bayar. korang boleh datang IIUM Gombak. nanti masuk gate depan, sila tanya pak cik guard di manakah KAED Gallery. berlambak chocolate ada jual walaupun tak selambak kilang chocolate. macam macam bentuk. sumpah sangat comel! cuba tengok bawah :


 comel kan? farysa tak tipu. bawah ni lagi banyak sebab campur sekali dengan chocolate anis.


dengan penuh ikhlas, chocolate ni memang sangat sedap. farysa jenis tak makan chocolate pun, tapi bila rasa satu, memang sedap, tak muak. farysa beli ni sebab sangat comel, lepas tu memang bagi dekat orang jela since memang tak minat chocolate.

sila datang sebelum 4 oktober. kalau yang berminat nak tengok maher zain, 6 oktober ni dia datang IIUM. tapi jangan tanya mana nak beli tiket sebab farysa sendiri pun tak berjaya beli tiket. HAHA.


oh, my next project untuk subject drama, memang kena ber-drama-lah. but only on stage la, saya tak berdrama di alam realiti. so, lets meet my teammates :




11 comments:

Miss Annaz said... REPLY

wahhh....cam best jer...:e:

izzahfarhana said... REPLY

besnye.tp xdpt pergila farysa.sob3

farysa said... REPLY

@Miss Annaz
best jugak
leh rsa chocolate free
tak sedap xyh beli
klo sedap leh bli
hehehe

meh dtg IIUM~

farysa said... REPLY

@izzahfarhana
kenapa?
kejap je dari sne dtg gombak
hehe
=))

Saiful Bahari said... REPLY

blogwalking~:m

meera^da cute..*_* said... REPLY

coklat yg memang menarik...belanja satu...

Fakhrur Razi berkata said... REPLY

larhh
xhabaq pun maher nk dtg
uia dkt tuh owhhh
perghh

farysa said... REPLY

@meera^da cute..*_*
boleh boleh
meh dtg uia ni
=)

farysa said... REPLY

@Fakhrur Razi berkata
tu la
ptotnya uia buat banner besar2 skit kt jalan2
haha

nur 'adli azhari said... REPLY

x dpt nk dtg...de kje..huhu...nice blog!

farysa said... REPLY

@nur 'adli azhari
heeee
thanks!
=)

Post a Comment