Thursday, October 14, 2010

♥ for a busybody person

1 more day to go before our drama performance and another 1 week left before our final. but shit, sangat stress! i know how to handle this but to handle something 'seriously shit' sangat-lah susah. sorry if you guys have to read all these stupid, fishy words. for all my followers, sorry sangat sangat but i cant control my emotions. this will be the first and the last entry yang farysa guna semua perkataan bodoh. actually, farysa tak pernah expect benda macam ni akan jadi sebab everyone have their own works to do kan, plus, they must be busy doing all their works. so, ingatkan dah tak wujud manusia BUSY BODY but hell yea, people like this are still existed! tell me guys, for what reasons, they are here? come on, you have your own life, your family, your works, and please do all that! tak perlu nak masuk campur hal orang. i've a family and of course they teach me about Islam, and because of that, saya mampu bersabar. kalau bukan sebab Iman dan atas nama keluarga, dah lama maki hamun. mungkin bagi orang yang busy body ni akan rasa entri ni agak kurang ajar tapi bagi saya, cara kamu lagi kurang ajar. sebab apa? sebab kamu buat saya takut untuk jumpa mereka, untuk balik. FAHAM? you know what, i cant think, whats your reasons doing all this. tell me if i've ever did something that hurt you or maybe your family. but pretty sure, i know that i've never do all that stupid thing. im NOT a busy body person, hence, i dont care what you want to do, who you are! so tak mungkin saya nak sibuk hal kamu. ah! tension bila hidup dikelilingi manusia macam ni. oh yea, i've written this entry sebab saya nak kamu tau saya tak pernah kisah hidup kamu, so PLEASE GO AWAY from our life!well, maybe lepas baca ni kamu terasa nak call, call la but you better call me and speak to me. WHY? sebab saya nak tau apa masalah kamu sampai kamu jadi busy body. one more thing, my personal life is my personal life. tolong jangan jadi mulut tempayan. takde anak yang nak rosakkan nama parents mereka, macam tu juga anak kamu. so, tak perlu la kamu terlalu murah hati untuk buat semua ni. saya bukan seperti Rasulullah, saya hanya manusia biasa yang begitu susah untuk maafkan orang macam ni. 

4 comments:

Mario said... REPLY

pssst...apasal ni...ekeke eh terbusybody pulak...

errr...buat tak tau dah le...mmg ramai camni...as long as u tau jaga diri...ok le tuu...

Hanida Lavida Moss said... REPLY

busybody people are so annoying.

Rowena Chasez said... REPLY

aiyooo..kenapa nie dear??
i know i know..
i pun kene jgak..
ade jgak busy-body person yg selalu sebok pasal i..
but i ignored them..
sampai dorang bosan..
heee...
try buat camtu..
:)

Anna Boleyn said... REPLY

ignore jer dear. biar dia fikir dia menang. yg pntg kita kuat and kita tau sape diri kita. :)

Post a Comment