Sunday, October 17, 2010

♥ the best perfumes for girls/woman

zaman dulu kala kalau tanya hobi mesti kumpul setem. tapi zaman sekarang dah upgrade. ada sesiapa suka kumpul perfume? takpun ada yang tengah pening nak belikan perfume untuk girlfriend, mak, nenek? bagi perempuan, perfume tak perlu yang bau kuat sampai menusuk taik hidung bila bau. tak perlu jugak yang manis sampai mintak semut datang hinggap dekat badan. tapi masing masing lain selera. kalau korang suka jenis yang soft tapi sweet, rasa sexy walaupun hakikatnya jauh panggang dari api, fresh, gimme 10! oh, kita serupa.




ni antara perfumes yang pernah farysa guna. bau memang sangat best. so farysa recommend perfumes dekat atas ni. tapi maybe akan ada yang rasa moschino bau kuat. sebenarnya time mula mula memang bau kuat tapi lama lama bau sangat soft. the best perfume adalah Giorgio Beverly Hills. for those yang pernah nampak perfume ni sila bagitau farysa yer. susah sangat nak cari.

14 comments:

areen the monster said... REPLY

saye suka yang paris hilton punye. bau dye cow gile. suke suke. at least we have something in common

+d.O.Y.A.h+ said... REPLY

pakai yg paris hilton ,mmg rasa haut mcm dia. hahah

mizzura said... REPLY

ooo..yang paris hilton tu wangi...sbb roomate saya dulu pernah beli, dia pun peminat moschino gak.. saya suka most of the DKNY perfume. Fresh baunya..

Izatie said... REPLY

Eh babe. I pon suka gila perfume paris hilton tu! Since sekolah sampai sekarang tetap pilihan no 1. Haha. Raya haji nak beraya rumah you tau :))

farysa said... REPLY

@areen the monster
yes!
gimme five,areen! =)

farysa said... REPLY

@ d.O.Y.A.h
betol betol betol
trus jadi hot!
=)

farysa said... REPLY

@mizzura
oh
u xnk try jgk ke?
hehe
lps ni leh kte buat group paris hilton
haha

farysa said... REPLY

@Izatie
kalau u ske yg tu, for sure you akan ske giorgio beverly hills tu.u try usha dkt aussie ade ke x sbb dlm msia xd jual la,i pnye dh nk abes, syg gle nk gne.
oh, boleh2.=))

Mario said... REPLY

my minyak wangi dah sethn tak abis2...hehe

Anna Boleyn said... REPLY

huhu suma mahal2...eden tak mampuuuuuuuuu..

farysa said... REPLY

@Anna Boleyn
no la babe
kalau mcm ade sale yg mtrojaya wat haritu murah gle
versace pn dlm rm88 je

Syarni Farida Shukri said... REPLY

farysa, try bkak page nie, syarni pnah beli dari diorng, tdi ade tnye sal ur fav Giorgio Beverly Hills. diorng nie sell original perfume, price pon murah2, ;)

http://www.facebook.com/pages/Kuala-Lumpur-Malaysia/Cheap-Original-Perfume/113688215308907

farysa said... REPLY

@Syarni Farida Shukri
thanks syarni =)

Perfume Rack said... REPLY

Dear,

do visit http://www.perfumerack.blogspot.com

for great price of perfume! :)

Post a Comment