Friday, September 10, 2010

♥SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI


adakah farysa yang paling terlambat buat entri hari raya? ala, tadi keluar cari tudung. ingatkan murah sangat tapi biasa ja, lain kalau kuih memang murah gila. selama farysa blogging, dah tak tau berapa lama tapi farysa nak susun sepuluh jari kaki, sepuluh jari tangan memohon ampun kepada semua. kalau ada salah dan silap, yang terasa, jangan simpan dalam hati. sila fire terus kepada farysa. minta maaf dan ampun jugak kalau korang tengok entri ni kekurangan kad raya. disebabkan adobe photoshop takde, bermakna tiada jugak kad raya yang comel untuk korang. tunggu next year punya raya maybe ada. HAHA.

so, farysa gantikan dengan sebakul duit raya dan baju baju raya farysa menggantikan kad raya yang comel.

kalau nak duit raya macam dekat atas tu, sila datang ke rumah.


baju baju raya yang kebarangkaliannya bukan sangat baju raya since farysa cakap taknak baju kurung. sebab? sebab tak pakai la. pergi kelas hentam jubah. hari hari nak jubah.tapi mama tetap belikan jugak. oleh itu, esok farysa nak pakai jubah hitam yang depan sekali, first time raya farysa hentam jubah. mesti ramai yang bangga tengok farysa ber-jubah.

bagi blogger yang duduk Kedah, takpun balik beraya dekat Kedah, farysa nak jemput datang rumah. sila bawak family satu bas datang rumah pada raya ke 3 sebab kitorang buat open house time tu.

SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR BATIN

8 comments:

niesh™ said... REPLY

selamat hari raya aidilfitri farysa, :D

dee said... REPLY

Salam Aidilfitri dari bumi Dublin, Ireland..
Next year wat lagi x open house?? boleh lah g nnt sebab next yeat raya di kedah...:)

Liquid said... REPLY

uu mau jugak dtg itu duet raye tp incek liquid x jadi balik kedah lah tawun ni uhu sedey nye sob.. sob...

hentakbelipat said... REPLY

jubah la baru menaik g kuliah..bau cam dark vader

+akufobia+ said... REPLY

selamat raya.hee.

farysa said... REPLY

@dee
heee
buat lagi kot
jmpot la dtg nxt year =D

farysa said... REPLY

@Liquid
xpe2
next year pn boleh lg incek yer
=D

farysa said... REPLY

selamat hari raya jugak semua!
=D

Post a Comment