Wednesday, September 15, 2010

♥raya bersama farysa

sangat-lah tercabar. fine! its totally my fault! serious, sekarang raya kelima dan sekarang baru terasa nak buka blog. hence, terlihat-lah betapa ramainya yang update pasal raya. jealous-nya! meriah gila tengok gambar gambar raya dengan baju lawa lawa, main bunga api. gosh! tahun ni farysa langsung tak sentuh bunga api dengan mercun. mana nak cari sekarang? mengidam nak main!

since semua sibuk letak gambar lawa, sekarang turn farysa pulak :

"2nd day of eid"
"3rd day of eid "
"antara yang datang open house raya ke-3"
"5th day of eid"

cukup-lah tu. lebih lebih nanti busan. untuk menjawab soalan kepada hari raya pertama dan ke-empat : pertama, farysa belasah jubah jugak. ke-empat, farysa belasah tidur sebab raya ketiga sangat meletihkan.

sumber gambar : sendirian berhad

3 comments:

Cik Akma said... REPLY

selamat hari rayaa farysaaa :)

fatinliyana said... REPLY

sampai raya kelima pun pakai baju kurung
rajin rajin :D

Fina Anastasia said... REPLY

selamat hari raya.. ;)

Post a Comment