Tuesday, September 21, 2010

♥call/SMS dalam air asia

terasa nak update and spread to the world tapi taktau either im the last one yang sedar pasal ni takpun benda ni still baru lagi. haritu disebabkan memang takde tiket and air asia is the only one yang ada, so farysa booking tiket air asia. rasanya semua tau kan once korang nak fly, handphone mesti off, kalau tak, akan ganggu perjalanan flight. but now, memang COOL gila sebab if korang fly dengan air asia, korang boleh call, SMS. see! rasanya MAS pun takde buat macam ni. kalau dulu sibuk pasal ada flight yang people boleh nak smoke ada yang tak but now boleh call and even SMS. memang sangat cool dari smoke tu. 

tapi kan, korang kena buat roaming la baru boleh guna. macam biasa jugak kalau dah roaming tu,of course mahal gila. farysa try call MR KERING tapi dia tak angkat, but my kredit hilang RM1-2+. mahal betul, tu belum bercakap, kalau agak agak nak bergayut mesti boleh botak kepala nak topup.

7 comments:

tengkorakemas said... REPLY

eh boleh ye?patut hari tu flight air asia tgk ada budak tu selamba on phone dia

farysa said... REPLY

@tengkorakemas
ha'ah
boleh2
flight attendnce pn ade ckp dh leh gne fon dlm airasia

Miss D said... REPLY

ooo yeke...tak tau la pulak...
huhuhuhu... ;)

farahD said... REPLY

Hi and salam..jom exchange link dan follow =P

farahD said... REPLY

my link
http://jijana.blogspot.com

my business link http://myperfumesnart.blogspot.com

tricksrex said... REPLY

la yeke?
pelik gak baru ni die tak suruh off fon ponnn

jalanjatuh said... REPLY

nek kapal terbang pon blom sempat lg.. :p:

Post a Comment