Thursday, September 23, 2010

♥wedding of fairy tales

lets talk about 'wedding'. ladies sekalian, semuanya akan berangan yang indah indah. waktu kecik dulu, mesti akan berangan seorang putera yang memang cool dan handsome datang dengan kuda putih. dari jauh si gadis senyum dengan wajah yang penuh kebahagiaan menyambut si putera.wah, memang habis romantik disitu. memang takde nilai nilai melayu, akibat taksub dengan fairy tales. tapi siapa cakap fairy tales tak mungkin berlaku secara realiti? SALAH! SALAH! SALAH! memang wujud okey.

kenal Allahyarham SM Nasimudin? tau NAZA? perkahwinan anak dia ibarat fairy tales. kalah perkahwinan artis artis lain. tak percaya? tekan link kat atas tu.
oh, how i wish i can be like her!

7 comments:

m.i.a said... REPLY

kaaan.. mia pun baru tgk td kt fb

ribena.illina said... REPLY

xsempat nk tengok sbb dah xde vdeo tuh. aishhh. =(

NURULekmiRabat said... REPLY

br pas tgk video kawen beliau..grand giler. sesuai ngn harta dia.. :j:

hamzah ian said... REPLY

waaa

nizamsani said... REPLY

baling-baling bunga tu biasa tengok dalam filem.deme baling depan gereja.

purplekyu^_^ said... REPLY

salam...belogwalking^^

♥ juhairah ♥ said... REPLY

oh its all girl's dream. i skarang hanya tunggu my mr.amir jd kaya, then i dpt kawin like a fairy tale. huaaa

Post a Comment