Sunday, August 22, 2010

♥nice picture to test your mind

sekarang 3.22 am. apesal belum tidur? ini kes duduk sorang sorang, roommates balik. kesimpulannya, lepas subuh baru tidur. * ciri ciri dasar penakut. kali ni farysa nak bagi satu test untuk korang. from here memang korang boleh tengok your mind sebenarnya kotor ke tak. tak caya farysa cakap? sila perhatikan gambar di bawah:
cara permainan :
1. perhatikan gambar selama lamanya yang korang nak perhati

once dah dapat jawapan, sila bagitau farysa yer. sebelum tu, farysa tau sekarang bulan puasa, sebab tu nak test korang. kalau dah otak korang yang blue, tu salah korang bukan farysa! HAHAHA

20 comments:

Azwandy Bin Muhamad said... REPLY

salam...

Sy nampak banyak ikan...hehe....

farysa said... REPLY

@Azwandy Bin Muhamad

ws...
erk!
asal nmpk ikan plak?
ala,
npe otak tak blue?
hahahaha

Azwandy Bin Muhamad said... REPLY

haha...sbb byk ikan...
hehe...yg len mesti x nmpk ikna...tgk la nanti..hehe....

unwanted said... REPLY

kali pertama aku tgk, aku nmpk gmbr blue..
kali ketiga, keempat dan seterusnya pun nmpk gmbr sama je..

weh,apasal aku tak nampak gambar ikan..ha3

farysa said... REPLY

@Azwandy Bin Muhamad
aiseh!
statement mmg xleh blah kn
hahaha

farysa said... REPLY

@unwanted
isk isk isk!
bawak mengucap banyak banyak
apesal nmpk gambar lucah je?
ni mesti kes otak blue sgt2
hahaha

Lelord said... REPLY

ekekekek ni mcm filem lak "dlm botol ade anu" kemenda tajuknya

farysa said... REPLY

@Lelord
haeh!
ape ni lucah lucah
hahaha

G@skoloh said... REPLY

G mmg nmpak benda xelok tu gak.. otak kuning btol la..

cik tomyam said... REPLY

:a

auw.. terkezut mak.
da mcm terkena eletrik pulak.

first2 nmpak mcm org tgh wat first nite je.
hahaha

pastu ble tgk betol2 nmpak la ikan dolphin yg sgt byk.

wehu~~~

betolkah??

farysa said... REPLY

@G@skoloh
cbe skali lgi yer G
hehe

farysa said... REPLY

@cik tomyam
hehe
betol la tu cik tomyam
tahniah otak tak brape blue
;p

Masa DAH Time said... REPLY

memang gambar ikanlah..apa yang susah2 sangat ni.

Rowena Chasez said... REPLY

alamak!!!
xleh nak fkir lain selain fkir BLUE!!
apekah bnda itu..
ada mksud lain ke gmbr 2??

~ainasniah~ said... REPLY

hoho saye nampak ikan dolphin :D

farysa said... REPLY

@Rowena Chasez
syg,
u should see dolphins la
bkn gambar lucah tu
hehe

farysa said... REPLY

@~ainasniah~
tahniah ainasniah
=))
tak terbatal puase anda hari ni'hehe

tricksrex said... REPLY

ahahahaha
telek punye telek baru nampak dolphin
kalo tak batal pose haha

farysa said... REPLY

@tricksrex
farysa bajet tricksrex dh xnmpk dolphins slama lamany
hahaha

noraini azhari said... REPLY

jAhat betol ikan ikan ni berangan mcm ni.. hahah

Post a Comment