Monday, August 23, 2010

♥lets meet my ....

jawapan untuk gambar di bawah:
10 ekor dolphins yang comel!

semua sibuk beli netbook sekarang! why? jealous okey. tawu la sekarang semua sibuk heret situ sini sana netbook yang comel. rasa macam nak baling batu je dekat netbook diorang. both of my sisters pun dah beli. haritu MR KERING pun beli jugak. lagi lagi la hati memberontak. nasib baik bukan sony sebab macam macam alasan farysa bagi supaya dia tak beli vaio. teruk betol but like i care-lah kan. dengan hati yang penuh tak malu, farysa mesej mama nak beli netbook. guess what? she said : okey! jadi,semalam farysa dengan MR KERING singgah KLCC beli netbook. sila tengok di bawah netbook yang comel ini :
pinky minky, so dah confirm MR KERING tak terasa nak mintak tukar. HAHA. sekarang tengah promotion, sila beramai ramai pergi beli sebab korang boleh save around RM 300++, korang akan dapat free usb broadband but jangan mimpi-lah sekali dengan simkad, and cover sony.

next, if korang pernah baca entri INI , korang tawu la dah berapa lama farysa janji nak bagitawu decision farysa tapi tak bagitawu pun. so, here it is :

just bought it from my friend. gatal gatalkan-lah jari anda click SINI. everything semua authentic, so, no need untuk ragu ragu. oh, there is another entry yang farysa tak revealed lagi apa yang farysa beli untuk mydad. takde gambar but promise! nanti farysa bagitawu balik. thanks untuk korang yang ringan tulang jari komen haritu.
letihnya menaip, perot dah berkeroncong tapi lambat lagi nak buka. oleh itu, mari tidur!

wait!

sila wish GOOD LUCK for my midterm esok dan minggu depan.


p/s : day after tomorrow baru farysa blogwalking yea. i have to study nanti pointer turun mama kasi ceramah 7 hari 7 malam. ;p

7 comments:

Fida Faizal said... REPLY

wah . sangat comel :)

tehr said... REPLY

sony?
waaa... jeles... jeles...
[tak ada ke sapa2 nak bagi hadiah kat aku benda ni...]

akmar waldorf said... REPLY

comelnye netbook! jealous! ;p

farysa said... REPLY

@Fida Faizal
mcm tuan die kn fida
hahaha

farysa said... REPLY

@tehr
nnt dh nk rosak farysa kasi adiah ek
hehe

farysa said... REPLY

@akmar waldorf
heeee
thnks!
=))

Jessyca said... REPLY

The pinky is really cute ^^

Post a Comment