Saturday, August 21, 2010

YEAYYYYYYYY!
finally! dah berminggu tak boleh update tapi sekarang dah boleh. im back people! IM BACK!
just wait for my stories, banyak gila yang terkubur dalam kubur. you know how much i miss you guys, rindu nak blogwalking, rindu nak komen, rindu nak baca komen korang. serious! but yea, i miss zaza a lot. dah hilang sorang kawan blogger yang rapat dengan farysa. yang masih hidup perlu teruskan hidup lagi, jangan pernah mengalah bila rebah di tengah jalan!

3 comments:

tricksrex said... REPLY

korek balik kubur tu farysa
kasi story sini hehe

Amirrah Zawani said... REPLY

cepat2 lah update..
x sabar nk baca ni.. ehehe ;)

ZACK ENTRY said... REPLY

yang masih hidup, teruskan hidup..selamat berpuasa..=)

Post a Comment