Tuesday, July 6, 2010

♥malang tidak berbau

malang tidak berbau? betul ke ayat ni? HAHA. apakah malang sangat hari ni? pagi tadi bersemangat tahap memang tak tidur satu malam sebab wallet yang farysa beli dah dapat. oh, Jessica Simpson Kisslock Wallet ni farysa beli dari one blogshop tapi dah terlupa. kalau tetiba teringat, farysa update balik yer.
TAPI. TAPI lepas tu beratur macam macam benda buat farysa nak menangis. blogspot buat hal, tah pape. but farysa tak kisah pun, lantak kau la blogspot kalau nak rosak pun. dah puas farysa peluk cium wallet ni, farysa tukar la segala kad, duit dari yang lama masukkan dalam wallet baru. then, baru perasan kad matrik hilang. damn! macam mana nak register bilik kalau kad matrik takde. semua beg dah check, langsung takde. pening! pening! terus farysa tarik bantal tidur.

bangun plak terus bukak facebook. tengok kawan update status ade perkataan 'result'. hamek kau result keluar hari ni. bersemangat farysa check, sekali kosong. refresh pun kosong lagi. hangin plak satu badan ni. habis macam macam doa farysa baca, siap hembus hembus, HAHA. keluar la result tu. TAPI......ciss! ada ke patut dua dua subjek dapat B. memang confirm rasa nak hentuk kepala dekat dinding. apesal kau tak pandai farysa oi!

sila-lah berikan kegembiraan buatku. gila-lah. rasa mau terjun bangunan. kalau tak mati sanggup naik bangunan pastu terjun balik. 

7 comments:

~LeCucoQ LA kOdoK~ said... REPLY

cheer up babe.. da dpt wallet tuuu.. xkan xhepi kot.. xde masalah yg xdpt diselesaikan..ujian sket je utk ko tuh.. relax eh.. ^_^

irahehe said... REPLY

ha'ah kan..blogspot buat hal..pening ira..erk,ira pon xpandai.so..rilexx.hahaha~

pathogen ~~ said... REPLY

rileks fren...myb org yg check krtas farsya 2 rabun kot..x pon trkena kncing mnis...2 yg check x btol..^^

zaza said... REPLY

wahhh.. nekad nmpk.. hehe...
sabar farysa... hidup ade pahit manisnye... pahit tu kad matriks hilang, manis tu dpt wallet bru.. bru la stabil... hehe..

pndai je zaza nasihat org.. huhu

farysa said... REPLY

azie,
sbb wallet tu la aku perasan weh
klo x mmg skrg pn xprasan lg

irahehe,
ala,sedih tak dpt A
farysa bajet A
haha

pathogen,
betol betol
lect tu pening
hehe

zaza,
hahaha
tp ssh nk hdup klo kad mtrik xd nnt
nk tggu yg bru tah brape kurun bru nk dpt

::misz maney:: said... REPLY

sakit oo kalau terjun tak mati pastu nk terjun balik..hihihi..sabar k..mungkin ade hikmah bende yang terjadi tuh.sabar dan sabar..nanti semua akan ok balik..cheer up.. :))

farysa said... REPLY

misz maney,
kalau i terjun,
u sambut la
baru tak mati mati
hahaha

Post a Comment