Tuesday, July 6, 2010

♥congrats & good luck

kepada lepasan CFS IIUM, good job babe. today korang kena register and your new chapter begins. teringat time farysa. tapi korang sangat-lah bertuah bila semua perabot yang buruk buruk sudah ditukar, plus mahallah yang korang dapat takde la belakang sangat macam time farysa dulu. kalau boleh diorang nak campak dalam hutan terus, kawan dengan monyet monyet. HAHA. 
hari ni bermula-lah taaruf korang. harus-lah korang bersopan sambil galas beg ke hulu ke hilir macam budak budak tadika. HEHE. oh, pesanan ringkas adalah : korang charge segala handphone, mp3, mp4, ipod semua biar penuh. beg sila isi dengan makanan dan minuman supaya korang tak mengantuk dengar ceramah dan bebelan kawan di sebelah. bestnya boleh jumpa korang balik. i missed my ex- roommates yang memang satu kepala walaupun kos kita berbeza. girls, good luck.
kepada bloggers lain, good luck jugak. rasanya dah ramai yang balik universiti masing masing kecuali student IIUM. 

5 comments:

edda(",) said... REPLY

good luck gak..=)

~LeCucoQ LA kOdoK~ said... REPLY

yeh, depa amat la beruntung dri kte nye batch.. depa taaruf bpe ari eh?

NOOR FATIN said... REPLY

unikl belum balik
19 baru start kelas.. hik2
takecare!

NaNaJoe said... REPLY

ramai yg dah mula balik sesi pembelajaran..
ehehhe~~
wih alll da best to all~ :)

farysa said... REPLY

azie,
ha'ah kan
diorang gila bertuah
aku rsa smpai jumaat je kot cm kita dulu
isnin dh start klas

fatin,
lamany cuti
tak adil!
haha

nana,
thanks
=)

Post a Comment