Sunday, July 4, 2010

♥penangan Germany & Spain

harini farysa nak raikan kemenangan Germany dengan Spain. memang sangat superb match malam tadi. 
hensem tak? hensem kan? walaupun dah tua tetap mengugat iman. HAHA
happy terlampau sampaikan farysa tak boleh tidur. so, farysa pikir nak carikan handbag untuk mama. Germany dengan  Spain yang menang tapi mama yang dapat hadiah. HAHA. dari satu blogshop sampai tah berapa banyak blogshop. just imagine lepas habis bola until now farysa cari, tah berapa banyak la yang farysa dah terjah. sebelum tu, gimme five wahai fans Espana & Germany.

itu la bag yang farysa dah jumpa. HEHE

orite, sekarang ni farysa nak share one blogshop. semuanya jual kasut. seriusly sangat lawa. saya ulang, sangat LAWA!




see, kasut dia sangat cantik. susah nak cari heels macam ni. selalunya artis hollywood je pakai. tapi sekarang farysa dah jumpa. but, kena mintak permission MR KERING sebab once farysa pakai, serta merta dia akan jadi pendek. kebanyakkan heels 4" keatas. tapi sebenarnya tak sakit kalau korang pakai yang platform ni. harga pun memang standard. i dont care anymore kalau takde brand as long kasut ni cantik. HAHA. kalau korang nak usha lagi, klik SINI.

p/s : thanks sebab tolong farysa pilih haritu, and farysa dah beli satu daripada pilihan tu. just wait till farysa balik UIA and i'll show benda apa okey.


9 comments:

diriku said... REPLY

germany main best =]

ZACK ENTRY said... REPLY

spain lwn german..sokong mana lak menang? =)

farysa said... REPLY

diriku,
sangat best kan
=)

zack,
nk sokong dua2 jela
hahaha

penaberkala said... REPLY

german menang, spain menang, org lain dpt hadiah,haha

si para para said... REPLY

err kasut ape tu..lain macam je..hehe

ada award tuk anda..dtg ambk ye :)

Rowena Chasez said... REPLY

huhuuu..
wena xhappy laa..
brazil klah..
:(

BezBuddy said... REPLY

hensem lg podolski..hehe

zaza said... REPLY

mmg best game mlm smlm.. germany n spain menang.. xpe, nnt kite tunggu match german vs spain lak.. hope spain akan menang... weee hooo...


alaaa jelesnye,
zaza pun nk beli high heels jgk, tp kaki xbpe nk sehat lg.. so, kena postpone dlu.. nnt dh sehat rembat 3,4 pasang terus.. hehe

Abu Ubaidah said... REPLY

cube pakai google translate, cari maksud nama shweinsteiger (translate from germany to english or malay)

kah3..

Post a Comment