Wednesday, July 7, 2010

♥apa maksud gambar ni

tadi farysa tengok tengok segala gambar dalam facebook. dari seorang ke seorang sampaikan dah naik busan. dalam hati terfikir nak offline then tidur. tapi tiba tiba farysa ternampak gambar dekat bawah ni :
pada mulanya farysa ingatkan gambar yang Yahudi edit kononnya asap sebab terbakar. tapi bila baca caption bawah tu, orang tu tulis ini mungkin malaikat, tak mungkin burung sebesar itu. gambar ni diambil secara tak sengaja and orang tu sendiri pun tak perasan pada mulanya. kalau benar apa yang dikatakan, kita patut rasa syukur, sekurang kurangnya Allah ada tunjukkan satu ciptaanNya yang sangat indah selain manusia sendiri. tak semua orang berpeluang dapat lihat atau tangkap gambar macam ni kan. 

20 comments:

Bidadarisyurga said... REPLY

Subhanallah..=)

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said... REPLY

betol ke pic tu? boleh dipercayai ke tu? ermmm

farysa said... REPLY

entah la
gambar tak jelas
ssh nk twu sama ade edit ke ape

mifh @ Hadi said... REPLY

Subhanallah..

~LeCucoQ LA kOdoK~ said... REPLY

subahanallah..

tapi btul ke malaikat?
sebab malaikat besar kan.. musykil sket la..

Hariz said... REPLY

Wallahualam~

~ataicha~ said... REPLY

susah nak nilai gambar ni ori atau dah diedit..

hmm tapi semua tak mustahilkan...
cuma rasa cam edit je..

cik aiLebiu said... REPLY

aah la..mustahil asap kebakaran...hurmm...tp bila tgk dalam2 mcm kena edit pun ada...

redzwanie redzmann said... REPLY

hanya Allah maha mengetahui...
=)

Purpleroses said... REPLY

Subhanallah..

BezBuddy said... REPLY

malaikat bukan lg besar ke..kan ade cite yg smenunjukkan malaikat besar sgt..sori lau slh...wallahualam

NaNaJoe said... REPLY

subahanallah~
semua tu ada sbb nya..

farysa said... REPLY

tp klo zoom bkn ke stengah dari kaabah
cuba tgk btol2
btw,
farysa cuma copy caption org tu je

Norfazidah Binti Saari said... REPLY

Subhanallah..

Nur Su'aidah said... REPLY

wallahualam :)

gundam00 said... REPLY

klu betul mmg ori alhamdulillah kita di tunjukkan dengan kekuasaan Allah..

BadBoy said... REPLY

allah maha besar...

papabear said... REPLY

Harap2 bukan ada yg saje2 nak mendajal. Kalau betul, Wallahualam :)

rhapsody LiN said... REPLY

boleh percaya ke?

hmm..........

Lovely Emy said... REPLY

wallahualam.. :)

Post a Comment