Friday, July 9, 2010

♥1stCONTEST by miszlullaby

dulu kalau tagged kira tagged je tapi sekarang dah maju. contest pun dah kena tagged. contest kali ni dari miszlullaby and contest ni sebenarnya di-tagged oleh erma. sebenarnya im on my way to penang untuk family day yang farysa ceritakan dalam entri sebelum ni. kalau nak berhutang memang lambat la farysa nak langsaikan, so farysa buatkan jugak untuk kamu yer, erma.
cOntest by miszlullaby


sebenarnya miszlullaby buat dua contest and korang boleh pilih nak join yang mana or join dua dua. farysa pilih contest pertama sebab hadiah dia sesuai dengan jiwa. even farysa bukan-lah kaki make up but stuff tu sangat comel, dah la pinky. dua dua contest ni akan tamat pada 30 Julai 2010, so, hurry girls! untuk syarat yang lain, korang klik SINI.
the only picture yang ada sekarang. sebulat mana pun muka, korang layan jela okey. HAHA. kenapa farysa suka gambar ni? setengah suka je tapi takde pilihan dah but whatever point pun, this is me. so, farysa redha. HEHE. i love every part dalam picture tu. *smile


last sekali mesti tag orang lain. macam biasa, mangsa farysa mesti-lah zaza. HAHA

8 comments:

NOOR FATIN said... REPLY

sweetnyaaa!! hehheee

farysa said... REPLY

@NOOR FATIN
muke i bulat sgt la
tp xpe
u puji
i nk perasan jgk
haha

~LP Lum~ said... REPLY

salam~

hehhee... semoga berjaya ok... :)

ps : thanx ya sbb sudi singgah teratak sy... ^_^

Nur Erma Suzieaty said... REPLY

haha~ tq2! nice pic ~

myravea said... REPLY

weewiitt..gudluck ye dear :) *wink

mama zharfan said... REPLY

me jln2 cni...wah ramainya followers blog ni :) impressed :) nice blog anyway :)

cindir-rela said... REPLY

muke bolat tapi comel:)

ps: jom join contest kat blog saye:)

miszlullaby said... REPLY

thanx for joining.=)

Post a Comment