Thursday, June 24, 2010

♥taknak-lah masuk blog kau

anda mencari rupa SI DIA? memang confirm takde dekat sini. sampai tua pun farysa takkan letak. sebab muka dia sangat buruk. sumpah! memang takkan dapat lupa. blogwalking memang tabiat semua blogger. macam macam jenis stail, even ada yang pasang lagu kuat kuat pun farysa pekak-kan telinga. tapi kalau korang ada letak-kan rupa SI DIA, memang lepas tu farysa dah tak masuk blog korang. harap maaf-lah. mesti korang tertanya apa benda yang farysa merapu. okey okey. korang mesti kenal adik beradik manusia cuma yang berlainan mereka tinggal di alam lain. itu lah yang farysa maksudkan dengan SI DIA.

sila jangan letak gambar diorang, tak kisah la posing cara apa sekalipun tetap buat farysa takleh tidur. tengok cerita ____ yang cuma dalam tv pun farysa tak boleh, tambah tambah kalau tengok gambar. kalau korang sangat berani, tahniah-lah. farysa tawu kita hanya perlu takut pada Allah tapi  nak buat macam mana, susah nak hilangkan rupa yang sebegitu buruk. senang cakap, mudah untuk korang cakap kalau korang tak pernah berjumpa atau pernah diganggu setiap masa. oleh itu, sila jangan letak walaupun korang terasa nak buat collection gambar gambar mereka.

yes! saya penakut! so? ada masalah? tapi bila dalam golongan penakut dengan serta merta farysa akan jadi orang paling berani. sebab ayah kata : kalau berada dalam golongan tu, kena jadi berani sebab kalau semuanya lemah, benda tu lagi suka kacau. bagi farysa biar kena kacau janji jangan tunjuk muka sebab muka mereka sangat-lah _______! walau tak se-alim mana pun korang, hafal-lah beberapa ayat supaya dapat dielakkan dari diganggu. sekarang otak farysa dah stuck! farysa teringat kawan pernah cakap : kalau kau terfikir benda tu, benda tu ada dekat dengan kau. kurang asam betul. sampai sekarang farysa ingat ayat tu. oleh itu mari tidur bila hari sudah siang.

p/s : hamek kau farysa, gatal sangat nak tulis pasal ni


12 comments:

I n n z said... REPLY

hantu kah ?

A-Y-I-E said... REPLY

actually siapakah dia? aduh... masih tak faham lagi ni

salam dari BLOG A-Y-I-E

kenwooi said... REPLY

all the best =)

Yorke Kun said... REPLY

slalu ke kne kacau?

farysa said... REPLY

innz,
straightnya
haha

ayie,
tu kat ats dh ade jawapan

yorke kun,
dulu selalu jgk
tp skrg die dh pg bercuti kot
dh lme xkne pape
haha

kenwooi,
thanks

Yorke Kun said... REPLY

oh ye ke..kwn aku pn slalu jgak kne kt umah dia..kne tindih..tp sbb dah slalu sgt kne,dia skang dah lali..dlu mcm tkut2..tp skang kalu kne tindih,dia siap bleh nyumpah2 lg mnde alah tu..huhu

farysa said... REPLY

hebat ah
ckp kt die nk pnjam spirit
=))

zaza said... REPLY

humm nk cite tak eh?? huhu.. cite je la k...

zaza lg teruk mane za pergi DIA ikut... kdg2 buat xthu jer, pastu nyumpah giler2.. last2 dia blah...
huh!

impian cinta said... REPLY

sya~ hikhik! saya pun dah x masuk blog orang yang letak gambar nie~ siot tol! bkn semua berani nak nengok kot~ tgk movie pun dah gigil~ nie tgk depan pc...sama cm nengok depan mata kot.sian nye la kat sya nie...

jangan lupa tido eh!

~LeCucoQ LA kOdoK~ said... REPLY

farysa, i wonder la..
blog mane yg letak gmbar2 si dia tuh..

farysa said... REPLY

zaza,
sme ngn kakak farysa la
tp dh buang dh
yg bncinye blakang umah ni ade
haha
farysa slalu maki hamun
pstu die diam kejap

impian cinta,
mmg la
tp cube try tgk skali
confirm tringat seumo hdop
hahaha

azie,
aku pn dh xingat weh
tp byk kali aku kne

Rowena Chasez said... REPLY

hahaahaa...
lawak laa u nie..
takut ngn hantu rupanyer..

Post a Comment