Friday, June 25, 2010

♥jom tengok world cup free

disebabkan team yang farysa sokong banyak lawan time 2.30am, terpaksa la farysa godek godek pak cik google. macam biasa-lah, kebanyakkan kena register, bayar. mula mula memang ingat nak mintak belas kasihan ayah guna kad kredit tapi semangat punya pasal, godek jugak sampai dapat. hell yeah! berlambak je yang free. kalau tak kuat semangat, memang free je terbang duit. korang mesti tertanya kenapa farysa sibuk tengok online. memang la sibuk, pagi pagi buta mana ada cafe dekat uia bukak. tapi even dah balik rumah pun, farysa layan online jugak. tv belum sentuh lagi. kalau tengok kat luar bilik, confirm mama menangis tengok anak perempuan dia semangat world cup. untuk mama : walaupun anakmu semangat world cup, menjerit bagai gorilla tengah tengah malam, dekat luar still feminin lagi. HAHA.

stop! stop!

sebenarnya farysa nak share website yang korang leh layan online je and yang pasti free. tak perlu susah payah bazir duit. kalau takde astro, susah nak pergi kedai mamak, sila buka laptop anda. tengok puas puas.



under www.myp2p.eu ada banyak lagi link lain. pandai pandai la korang godek dekat situ ok. kalau player yang diorang gunakan bukan media player, kemungkinan korang kena download player lain. download saja, jangan banyak cakap, janji boleh tengok. oh, kalau tersekat sekat, itu maknanya internet anda sangat semput. 



p/s : kenapa lambat baru nak bagitau? sebab ingatkan semua dah tau and im the last one tapi ternyata farysa bukan orang terakhir.


14 comments:

Cylia Chel said... REPLY

trusted site ke tuh??

farysa said... REPLY

yup!
try la
btw,
certain site u boleh chatting dgn people dari mcm2 country
=))

DuniakuAbstrak said... REPLY

wah..tq share..hehe..

zaza said... REPLY

aigoo apsal xckp awal2...huhu...
penat je asik on9 lps tu pegi turun bwh buka astro sbb nk tgk bola.. then, naik atas on9 balik... waaaaa~

fndrocka said... REPLY

wah..cam tak caya je ada live free

Anonymous said... REPLY

sy tengok world cup kat laptop tak payah guna internet....guna perisian+hardware+antena TV.. lebih kurang RM200... siap boleh rekod lagi....

Si Apis said... REPLY

TQ, tv repair. Bole laa tgk kt computer je.

farysa said... REPLY

duniakuabstrak & si apis,
ur welcome

zaza,
sorry la syg
ingatkn rmai je yg twu
farysa wt bodo jela
hehe

fndrocka,
ade je
sila-lah buka

anonymous,
kna byr kan?
i just nk yg free je
haha

NARDtheNERD said... REPLY

huhu.
u pun gila bola eyk?
hehe~

farysa said... REPLY

nard,
ha'ah tp i belom gila smpai semangat nk g africa
cuma sekarang tgh semangat cri vuvuzuela
=)

ZACK ENTRY said... REPLY

nice info..=)

farysa said... REPLY

thanks zack!
=)

Rowena Chasez said... REPLY

thanx 4 da info..
wena crik tau website utk tgk world cup live..
thank u2x..

farysa said... REPLY

lepas ni leh kte tgk sme2
*gaya mcm dk umah skali kn?
hehe

Post a Comment