Saturday, June 26, 2010

♥jom godek godek photoshop bersama cupcakes

mari godek godek photoshop. tapi bukan photoshop, habis paint, photoscape pun farysa hentam. farysa jumpa dua budak comel. dengan muka tak malu terus curi gambar diorang. eh, eh, farysa bukan stalker pun. dah habis edit, farysa bagi balik dekat tuan dia. *kau memang tak malu!

oh, farysa suka budak budak. sebab tu sesuka hati je kalau tengah jalan snap gambar budak budak comel. yes! saya tak comel, harus-lah melihat budak budak comel supaya anak akan menjadi comel. HAHA. budak budak ini adik kawan farysa, so takde-lah saman menyaman. kan? kan? okey, jom layan gambar diorang :


SILA tengok dari jauh kerana gambar gambar ni masih ada kecacatan. farysa buat without pakai lens, sangat-lah rabun bila time nak cut. selesai semua gambar diorang, tiba masa untuk gambar sendiri :


OKEY! dua cukup.

sebelum berakhir entri merepek, sila-lah anda kunjungi blog cuppies ni. comel comel. anda boleh request any design and yang paling pasti harga sangat murah dan rasa sangat sedap hingga menjilat jari. *over sangat-lah kau. owner cuppies ni sebenarnya kakak kepada budak budak kat atas tu, my ex roommate jugak. dia baru start business, so mari sama sama kita membeli.

p/s : sila jangan kata saya cukur kening. kang farysa hempuk dengan kamera tu.


8 comments:

najad said... REPLY

hahahaha. hihihihi. thank you farisa kerana mempromote ! hik3. like like likeee ! eh nak hempuk ngn kamera ok gak tu, bak dtg la. hahahaha.

Hariz said... REPLY

Anda Penembak :)
Gud Luck

Rowena Chasez said... REPLY

pasal kening 2 dear..
normal laa..
wena pun selalu dituduh mencukur kening...
sedangkan tidak...
original ok...
wena pun suka bdak..
cpat2 g blog wena..
ade pix bdak2 comel..
heheee~

farysa said... REPLY

najad,
ur welcome
orite,nnt tggu farysa pegi jln tar cri kamera mainan dulu
=)

hariz,
penembak?
apa dgn penembak?sorang pn blom pnh ditembak

rowena,
orite!
farysa dtg skrg...
sila letak karpet merah

pathogen ~~ said... REPLY

comel la bdk 2..hehehe....
farsya..kite mnglami mslh yg sma...i pon pnh kne cm ni...siap kne sindir dgn ustzh coz die ingt i ckor kng ~~

farysa said... REPLY

comel kan? kan?
haha
dh mcm adik i plak
ni la mslh xd adik
hehe
oh,psni u bwk kanta yg bsr2 bg kt ustzah tu ok
swuh die check
=))

ElyaElmo said... REPLY

cantikkk gamboo..he3

farysa said... REPLY

thanks elya =))

Post a Comment